To je to što me zanima!

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić bit će razdvojeni godinu dana

On je potpisao jednogodišnji ugovor s vaterpolskim klubom Promogest Quartu sa Sardinije, a Antoniji Blaće nije drago zbog toga, rekla je za prilog Jutarnjeg lista Studio
Vidi originalni članak

Iako su tijekom Big Brothera navikli na razdvojenost, Antoniji Blaće nije drago što će Hrvoje Brlečić sljedećih godinu dana živjeti na Sardiniji. On je, naime, potpisao jednogodišnji ugovor s vaterpolskim klubom Promogest Quartu sa Sardinije, piše prilog Jutarnjeg lista Studio.

Voditeljica je ipak optimistična jer kaže da ih je razdvojenost tijekom BB-a samo učvrstila u ljubavi te da su se tijekom tog perioda i zaručili. Ona se trenutačno bavi organizacijom vjenčanja. Još nisu odlučili gdje će biti svadba, ali ona priželjkuje neku destinaciju na obali. Također, rekla je i kako prinovu priželjkuje između televizijskih projekata.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • juran 30.07.2011.

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • gđa78 29.07.2011.

    Daleko od očiju daleko od srca...

  • herciskrica 29.07.2011.

    razdvojeni?!ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! vi pišete nebitne i covjeku iznimno glupe članke tipa oni manijak ubio 90 ljudi,vamo gori kosovo,paravinja,pocinjeno ubojstvo,a zatim i samoubojstvo a da ovo niste objavili kao glavnu vijest! Strašno! Antonija drži se¨!Sve nas jako zanima hoćete li izdržati!Držim fige!Hrvatska vas prati!a I susjedna bih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare