To je to što me zanima!

Antonija Blaće je objavom o mužu osvojila društvene mreže

KAKAV GOSPODIN! Simpatična voditeljica je jako marljiva kada su u pitanju društvene mreže. Brojne fanove često časti crticama iz svog života, a posljednja ih je posebno oduševila
Vidi originalni članak

Antonija Blaće (36) jedna je od Hrvatica s najviše sljedbenika na društvenim mrežama, a svojim simpatičnim objavama redovito izaziva veliku pažnju. Jednu neobičnu objavila je jučer popodne, donoseći priču sa zagrebačkih cesti, piše RTL.

- Gužva, ponedjeljak, kiša pada. Čovjeku stao auto. Razumijem ljude da ne stanu uvijek pomoći kada nekom treba, sto briga nam je u glavi, možda sam i sama puno puta tako prošla i mislila - ma drugi put ću sigurno. Ali sretna sam da je jedan stao. A još sretnija da je to moj muž - napisala je Antonija uz fotografiju na kojoj njezin suprug Hrvoje pomaže nepoznatom čovjeku da upali automobil koji je stao na cesti.

U komentarima je netko upitao Antoniju zašto ona nije pomogla gurati auto, pa je objasnila da je netko trebao parkirati i njezin.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Mél.C.B.🌼 11.10.2016.

    Sve 5, al ne razumin to diljenje pvt zivota/situacija s tisucama nepoznatih ljudi...

  • sol 11.10.2016.

    Šuplja prica: ako auto stane ili nema goriva ili je kvar i tu nista ne pomaze guranac, ili?

  • koko82 11.10.2016.

    a na prvoj slici napljugani ko stuke.... tok kad radi takvu facu ima poluzatvorene oci?.... probaj slozit faci i reci koliko muke je bilo potrebno da su ti oci poluzatvorene...

Komentiraj...
Vidi sve komentare