To je to što me zanima!

Antonija Blaće: Moj Hrvoje i ja razgovoramo o vjenčanju...

Voditeljicu nisu šokirale njezine nedavno objavljene golišave fotografije iz vremena kada se natjecala u Big Brotheru. S dečkom već razgovora o vjenčanju, piše Story
Vidi originalni članak

Antonija Blaće (32) otkrila je u intervjuu za Story da s dečkom Hrvojem Brlečićem razgovara o vjenčanju. Voditeljica Big Brothera se našalila kako bi to s njezinim trenutačnim rasporedom bilo pravo fast food vjenčanje. Misli da je majčinstvo prekrasno za svaku ženu i da je najbolje vrijeme za njega onda kada se i dogodi. Nije bila šokirana nakon što su nedavno na nekim srpskim portalima osvanule njezine golišave fotografije iz vremena kada je i sama sudjelovala u showu. Kaže da njezin dečko zna da je bila u Big Brotheru te da se nimalo ne srami svoje prošlosti i tih fotografija. Od ovogodišnjih kandidata najviše je se dojmio Horvat jer je simpatičan dok je o Soraji promijenila mišljenje nabolje.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Storyja

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ariel20 30.03.2011.

    koji ste vi redikuli. pa ko pametan ne vidi koliko je antonija sposobnija, talentiranija i pametnija voditeljica od srpkinje... mora joj upadati jer je ne može slušati.. pa srpkinja nikad ništa pametno nije rekla, samo govori da govori... to je užas... antonija divna si, lipa, pametna, jednostavna , super za taj posao... ti si ponos hrvatske i šibenika...

  • bellissima_1 30.03.2011.

    Tonka je jedna od rijetkih cura koja je jako jednostavna,dobra i prizemljena. Nije kao ove napucane i napumpane fu...e.Ko je ne voli, ta je u rangu sa kur...a kao sto je Marijana.

  • Ivana27_1 30.03.2011.

    Antonije je primjer dobrote i kulture,,,sta je ova druga voditeljica??stavila tonu sminke i lipsa je od Tonke???a ko nebi tija mikrofon samo za sebe,,najbolje da ce onoj dat da vodi glavnu rijec..Tonka je cura ipo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare