To je to što me zanima!

Antonija Šola je snimila spot u povijesno jako važnoj dvorani

Pjevačica i autorica brojnih domaćih hitova, Antonija Šola, odlučila je publiku razveseliti novom baladom, 'Tvoja'. Spot koji donosimo premijerno potpisuje Igor Vignjević
Vidi originalni članak

Pjevačica i autorica brojnih domaćih hitova, Antonija Šola, odlučila je publiku razveseliti novom baladom, 'Tvoja'. Spot koji donosimo premijerno potpisuje Igor Vignjević, a sniman je u kristalnoj dvorani Grand hotela u Rogaškoj Slatini. Nekadašnja je to Ferdinandova dvorani u kojoj je  povodom posjete cara Ferdinanda 1846. koncertirao Franz Listz, a 1910. godine car Franz Joseph upravo je ovdje proslavio rođendan.

Radnja video spota na neki način predstavlja sam kreativan proces stvaranja, nadahnuća  i mješavine emocija pa vodi do same izvedbe  i ushićenja zbog stvorene pjesme. Antonija utjelovljuje proces pretvorbe osobnosti i stanja duše dajući im karakter i lica, kao i faze stvaranja kroz pet likova; djevojke koja gleda 'izvana' ono što se događa u nutrini uma i duše koju vodi nadahnuće u stanje stvaranja, ali ona predstavlja i svjesnost koja cijelo vrijeme prati izvana 'na prozoru duše' ono  što se događa 'unutra'. Singl 'Tvoja', kao i Antonijni prethodni singlovi naći će se njezinom novom albumu koji je u pripremi za proljeće.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Kinsella 13.12.2017.

    Njoj je bolje da se drži pisanja tekstova, a kloni mikrofona.

  • Michelangelo 12.12.2017.

    Meni je Tonkica baš super!!

  • aavent 12.12.2017.

    Ma Antonija je cudo, sramota da vise ne pisete o njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare