To je to što me zanima!

Lucija u drami zbog Antonija: Vrijeđala ga je, a sada plače...

Stanari su povjerovali da je Antonio izašao iz showa, a Lucija se nakon te vijesti sklupčala na kauči i plakala te pritom prekrila jastukom
Vidi originalni članak

Antonio Benčak (22) dobio je tajni zadatak od Big Brothera da stanarima kaže kako odlazi iz kuće jer je to tražio. Križevčanin je tom vijesti brzo uvjerio ostale natjecatelje budući da je nedavno govorio da želi van i zahtijevao od Big Brothera izlazak iz showa. 

Antonio se pozdravio sa stanarima kojima se nije baš svidjela njegova odluka, a najviše je pogodila Luciju Stojak (24) koja se sklupčala na kauču i plakala pokrivena jastukom. Objasnila je kako joj je stalo do Križevčanina unatoč njihovim čestim svađama. Antonio nije izašao iz showa nego je samo prešao u tajnu kuću gdje su ga dočekali veseli Bojan Mrđenović (34) i Tomislav Roso (26) s kojima se već dobro poznaje, ali i novi natjecatelji Ana-Marija i Marin. 

- Toooni - uzviknuo je Tomislav kada je vidio Antonija i istodobno plešući na krevetu. Zagrlio je Križevčanina koji se razveselio ponovnom susretu sa starim stanarima. Antonio je Tomi odmah vratio i privjesak medvjedića, koji je bio utjeha i jedan od razloga zašto je odlučio ostati u kući.

- Spasio si me - Antonio je rekao Splićaninu i zagrlio ga.

- Pa normalno da sam te spasio, nego koga ću spasiti - zaključio je Tomislav. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 15.03.2018.

    Lucija ce kad tad naic na nekog tko ima slabiji fitilj jer njeno kokodakanje bez da dozvoli ikome da nesto rekne nema veze s onom svima kazem u.facu sta mislim nego ima sa bezobrazlukom I nepostivanjem.

  • Zelenoko 15.03.2018.

    Meni je Lucija najzabavnija. Kakva god da bila, svima kaže sve u lice. Dok drugi glume nevinašca a iza leđa nožina.

  • bbbdado 15.03.2018.

    Ima li tko normalan u ovom BB ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare