To je to što me zanima!

Anu je kći naučila strpljenju: U ulozi mame sam se namučila...

Ana Begić, Mirna Maras i Iva Balaban postale su ambasadorice akcije lanaca drogerija 'Vikend za mamu i bebu'. Darivale su štićenice Doma Savica Šanci
Vidi originalni članak

Ana Begić nije imala živaca s djecom na setu. Kći Lana naučila ju je strpljenju. Blagajnici iz serije 'Bibin svijet' s jednogodišnjim djetetom najviše pomažu roditelji koji su u mirovini. Glumica, voditeljica Mirna Maras i manekenka Iva Balaban postale su ambasadorice akcije lanca drogerija 'Vikend za mamu i bebu'. Darivale su štićenice Doma Savica Šanci. Mlade majke i njihove bebe opskrbile su pelenama, hranom i drugim potrepštinama.

- Kad odrastu djeca neće znati jesu li imala pampersice i skupe mašne u kosi. Pamtit će samo majčinu ljubav, a to je i najvažnije - rekla je Iva Balaban.

Otkad joj je suprug nogometaš Boško zbog posla otišao u Maleziju, s troje djece pomažu joj majka i prijateljice. Odlično su umrežena ekipa jer najstarija devetogodišnja kći Tasha pazi srednjeg četverogodišnjeg sina Ivana, pa se ona može posvetiti najmlađoj dvomjesečnoj Tessi.

- Najteže je s prvim djetetom. Svakoj ženi to je šok, ali poslije sve ide lakše - zaključila je Iva.

Mirna Maras kaže da se odlično snalazi s dva muškarca u kući. Uživa sa suprugom Marijem Valentićem i sinom Nikom koji će uskoro proslaviti treći rođendan.

- Uvijek sam se bolje slagala s dečkima nego s viškom ženskih hormona - smijala se voditeljica.

Dodala je da bi ipak jednog dana voljela imati i kćer.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ruzica ruzic_1 31.03.2012.

    mirna maras i begicka su mi skroz simpaticne,a ova iva balaban ko konj,konjsku glavu ima.......preodvratna je

  • napaljeni brico 30.03.2012.

    više od gadafijeve nafte, više od najjeftinijeg parizera, više od konzumovih beskorisnih kupona, više od ležećih policajaca ispred kauflanda, više od tv pretplate, više od ofucanih tepiha u automobilu, više od kvačica za rublje kaj puknu kad ih izvadiš iz pakiranja, više od nesuvislih komentara Stipe Sladoljeva mrzim jedino sponzorirane članke....

Komentiraj...
Vidi sve komentare