To je to što me zanima!

Aretha ima rak gušterače, daju joj samo godinu dana života

Njeni prijatelji i obitelj jako su zabrinuti, no ona je dobro i razmišlja skroz pozitivno. Debljina, dob i općenito loše fizičko stanje pjevačice dodatno joj smanjuju šanse
Vidi originalni članak

Kraljica soula otkazala je nekoliko koncerata zbog operacije na kojoj je bila prije otprilike tjedan dana, no tada nije htjela otkriti od čega boluje. Obitelj Arethe Franklin (68) potvrdila je da pjevačica ima rak gušterače koji se ne može izliječiti. Prijatelji i obitelj jako su zabrinuti, no Aretha je dobro i razmišlja pozitivno. Liječnici su joj navodno dali samo godinu dana života. Osobe koje obole od tipa raka gušterače kakav ima Aretha, imaju pet do deset posto šansi da prežive nakon operacije. Debljina, dob i općenito loše fizičko stanje pjevačice dodatno joj smanjuju šanse. Od raka gušterače prošle je godine u dobi od 57 godina preminuo Patrick Swayze, a 1991. s 54 godine Michael Landon.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Igraine7 09.12.2010.

    To što mi mnogi imamo plaće i penzije od 1.000-4.000 tisućica kn najveći dio, znači da ih odmah moramo i vratiti čim ih dobijemo za režije, minuse, hranu, kredite, i ostale daće.

  • Igraine7 09.12.2010.

    Doktori su rekli tako. A je li obišla šamane, bioenergetičare i alternativce?!

  • anai 09.12.2010.

    niste svjesni koliko ovaj i ostali naslovi tipa ovoga,utječu na psihu bolesnika koji leže na onkološkim odjelima u RH. oni nisu Aretha,nemaju veća primanja od 1000 kn,čistog i koje dijete ili obitelj koja ne može pomoći,znači skupa liječenja nula bodova,e kad se ,uz dužno štovanje velike umjetnice,Aretha ne može izliječiti njima je bolje da odustanu odmah ili ste samo htjeli podijeliti vijest?

Komentiraj...
Vidi sve komentare