To je to što me zanima!

Ariana Grande se u jednoj fotki oprostila od svog bivšeg dečka

Navodno je upravo droga bila razlog prekida dvogodišnje veze pjevačice i repera. Ariana ga je, kako kaže, pokušavala izvući iz tog 'pakla droge', dok ju mnogi napadaju tvrdeći kako je ona kriva za njegovu smrt
Vidi originalni članak

Američki reper Mac Miller je pronađen mrtav prije dva dana u svom stanu u San Fernando Valleyu. Navodno je umro od posljedica predoziranja. Američkoj javnosti je najpoznatiji po vezi s popularnom pjevačicom Arianom Grande (25) koja se jedom crno bijelom fotografijom na Instagramu oprostila od svog bivšeg dečka s kojim je bila u vezi dvije godine. 

Navodno je upravo droga bila razlog prekida dvogodišnje veze pjevačice i repera. Ariana ga je, kako kaže, pokušavala izvući iz tog 'pakla droge', ali nije uspjela te je Mac preminuo od predoziranja u 26 godini života. Sumnja se  da je prethodno imao i srčani udar zbog prevelike doze koju je uzeo.

Par je prekinuo svoju vezu u svibnju ove godine, nakon čega je pjevačica vrlo brzo našla novog dečka s kojim se i zaručila nakon samo dva mjeseca veze. Kada je stigla vijest o Macovoj smrti, mnogi su okrivili Grande da je ona kriva za njegovu smrt. Pjevačica je nakon toga blokirala komentare na Instagramu. 

- Brinula sam se za njega i molila za njegovo zdravlje godinama, pokušavala sam mu pomoći - napisala je Ariana na Twitteru nakon prekida. Nagađa se da je repera jako pogodio prekid, ali i činjenica da Ariana ima novog dečka. U intervjuima je zabranjivao da ga se pita bilo što da je vezano uz nju.

- Ne želim biti samo sretan, ali ne želim niti stalno biti nesretan. Ne želim biti depresivan. Želim biti u mogućnosti imati i lijepe i loše dane - otkrio je u jednom od posljednjih intervjua prije smrti. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nekreativan 10.09.2018.

    sebican je, prema svom lijepom zivotu za koji bi se skoro svi mjenjali!

  • totalnokontra 09.09.2018.

    Sad znamo kolko ova metar i zilet Arianica ima u glavi...

  • Inteligencija 09.09.2018.

    Nagađa se da je repera jako prekid, ali i činjenica da Ariana ima novog dečka. ???? Kakva vam je ova recenica???

Komentiraj...
Vidi sve komentare