To je to što me zanima!

Ariana shrvana smrću bivšeg dečka: Nisam te znala izliječiti

Millerovi fanovi su pjevačicu Grande, koja je s reperom prekinula u svibnju, krivili za njegovo 'loše ponašanje' u zadnje vrijeme. U kolovozu se već zaručila za komičara Petea Davidsona
Vidi originalni članak

Smrt američkog repera Maca Millera jako je pogodila njegovu bivšu djevojku Arianu Grande (25). Pjevačica mu je prošle nedjelje odala počast objavivši njegovu fotografiju, a sada mu je napisala i dirljivo pismo uz spontani video s njim. 

MAC MILLER Preminuo bivši dečko Ariane Grande: Reper se predozirao

Miller je imao samo 26 godina, a umro je prošli petak od posljedica predoziranja u svom domu u Kaliforniji.

- Obožavala sam te od dana kada sam te upoznala kao 19-godišnjakinja i uvijek ću te obožavati. Ne mogu vjerovati da te više nema. Pričali smo o tome mnogo puta. Toliko sam ljuta i tužna da ne znam što da radim. Bio si mi najdraži prijatelj jako dugo. Žao mi je što nisam mogla popraviti ili ukloniti tvoju bol. Stvarno sam to željela. Ti si najdivnija i najslađa duša s demonima koje nisi nikada zaslužio. Nadam se da si sada dobro. Odmori - napisala je Ariana. 

Millerovi fanovi su pjevačicu, koja je s reperom prekinula u svibnju nakon dvije godine veze, krivili za njegovo 'loše ponašanje' u zadnje vrijeme, a ona im je odbrusila da ona 'nije ničija majka ni dadilja'. U kolovozu se već zaručila za komičara Petea Davidsona (24).

Zbog brojnih kritika, zabranila je mogućnost komentiranja videa na njezinom profilu društvene mreže. U jednom od posljednjih intervjua Mac je ispričao kako se teško nosi sa slavom i pritiskom života pod povećalom javnosti. Ovog mjeseca trebao je započeti turneju...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • etica 15.09.2018.

    I ovaj novi decko bu joj se vubil. Pogle ga na kaj liči...

  • 15.09.2018.

    normalno teško je kad izgubiš nekoga

  • ljubazni 15.09.2018.

    Pfffff toliko joj je stalo, a 3 mjeseca nakon vece pale zaruke s drugim Drogecom... uzas hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare