To je to što me zanima!

Arnie se sa suprugom razvodi preko 7 godina: Ne žuri im se...

Nema izgovora za to što sam učinio te preuzimam potpunu odgovornost što sam povrijedio obitelj i prijatelje. Ispričavam se Mariji i djeci, rekao je Schwarzenegger koji žali jer je uništio 25-godišnji brak
Vidi originalni članak

Supruga Arnolda Schwarzeneggera (70), novinarka Maria Shriver (62) podnijela je zahtjev za rastavu braka 1. srpnja 2011. kada je saznala da glumac ima dijete s njihovom kućapaziteljicom. Supružnici se otada razvode što znači da je prošlo preko sedam godina, a proces i dalje nije gotov, tvrdi američki portal TMZ. 

Arnold i Maria imaju kćeri, spisateljicu Katherine (28) i producenticu Christinu (26) te sinove, glumca Patricka (24) i Christophera (20) koji su bili maloljetni kada je njihova majka predala zahtjev za rastavu. No glumac i novinarka su se brzo dogovorili da će imati zajedničko skrbništvo nad njima. Schwarzenegger s kućepaziteljicom iz Gvatemale Mildred Patricijom Beanom (56) ima sina Josepha Baenu (20). 

Supružnici su se vjenčali 1986., a tijekom braka su stekli imovinu od 400 milijuna dolara (oko dvije i pol milijarde kuna). Arnold i Maria nisu imali predbračni ugovor i stoga su trebali sve podijeliti po pola, no glumčevi prijatelji kažu da se on nije žurio s time da razvod bude okončan. 

- Ne trebam puno razmišljati kako bih shvatio da je to bila velika pogreška - priznao je Schwarzenegger prošle godine kako se kaje što je uništio svoj 25-godišnji brak sa Shriver. Dodao je kako mu je žao što je izvanbračnom vezom povrijedio suprugu. 

- Nema izgovora za to što sam učinio te preuzimam potpunu odgovornost što sam povrijedio obitelj i prijatelje. Ispričavam se Mariji i djeci. Doista mi je žao - istaknuo je glumac koji često hvali sinove i kćeri na društvenoj mreži. 

VIDI OVO: JUSTIN BIEBER SE ZARUČIO!

Marijini prijatelji kažu kako je ona povremeno požurivala rastavu, no ubrzo je pustila da sve ide svojim tokom zbog čega se proces otegnuo. Dodaju kako su vjerovali da se Maria i Arnold neće nikada pomiriti i ponovno biti zajedno, ali čini se da je i to sada moguće. Pogotovo s obzirom da se ne zna kada će se njihov razvod okončati.

VIDI OVO:  Pogledaj prsten s kojim je Justin Bieber zaprosio curu!

'VRATIO SE' Schwarzenegger se oporavlja nakon operacije: 'Nisam sjajno'

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • povijest činjenica 09.07.2018.

    Brak nije uništio on nego njena taština koja ne može podnijeti emotivni "poraz". Mogli su zajedno živjeti s djecom da im mama nije tako "osjetljiva".

  • fhfdhhh 08.07.2018.

    Ovako ja pjevam svom starom u sobi,,kada se cesto hoce razvede od mene,,,,kada placem,,JA,,kada placem..To sto boli nisu suze bolnog srca mogaaaa,,boli moje prezimeeee,kraj imena tvoga,,,to sto boli nisu laziiiiii,,koje si mi dalaaaa,,boli dusa sto ti je bas sve verovalaaaa....

  • bobo112233 08.07.2018.

    400 milijuna dolara oko 25 milijardi kuna? Ali kojom računicom ste do toga došli. Ali kako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare