To je to što me zanima!

Arnijeva žena podnijela zahtjev za rastavu, uzet će pola novca

Zajedno imaju nešto više od dvije milijarde kuna, a imovinu će najvjerojatnije dijeliti po pola. Arnoldov dio procjenjuje se na 1,5 milijardu kn, a Marijin na 500 milijuna kn
Vidi originalni članak

Par nije potpisao predbračni ugovor pa bi zajednički imetak od nešto više od dvije milijarde kuna trebali podijeliti po pola. Maria Shriver (55) podnijela je zahtjev za rastavu i podjelu imovine. Prema kalifornijskom zakonu, ona i Arnold Schwarzenegger (63) trebali bi ravnopravno podijeliti svu imovinu koju su stekli tijekom braka. Dio koji je zaradio bivši guverner Kalifornije procjenjuje se na oko jednu i pol milijardi kuna, dok je Marijin dio oko 500 milijuna kuna. Kako su u braku bili jako dugo, 25 godina, nemoguće je točno utvrditi koliko su oboje bili 'teški' prije nego su rekli sudbonosno 'da' pa će se na imovinu gledati kao na nešto što su zajedno stvorili.

Par navodno neće ići na sud kako bi se rastali, već će s pokušati dogovoriti izvan sudnice. Netko će dobiti kuću, netko automobile, netko vikendicu... a detalji ugovora ostat će nepoznati javnosti kao što to obično biva s rastavama zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cosanostra666 02.07.2011.

    i meni prošao život uludo.....strah me je da u drugom životu ne bih bio opet ja

  • GaravušaGarava 02.07.2011.

    to ženo sve mu uzmi , zaslužila si svaki dolar!

  • tekila 02.07.2011.

    Arnie najjači si!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare