To je to što me zanima!

Arnold Schwarzenegger o stanju u Ukrajini: 'Znam da u ratu nitko ne pobjeđuje. Svi pate...'

U međuvremenu sam uz narod Ukrajine. Dijelim vašu tugu i vašu nadu u mir. Nadahnjujete me svojom hrabrošću i svojom ljudskošću u suočavanju s ovom noćnom morom, kaže Arnie
Vidi originalni članak

Moje misli su s ukrajinskim narodom. Zamolili su me da dam nekoliko intervjua, ali vjerujem da bi se vijesti i dalje trebale fokusirati na ono što se događa na terenu - na tragediju koja nam je slomila srca i na hrabrost ukrajinskog naroda koja nas je inspirirala, osvrnuo se Arnold Schwarzenegger (74) na rat u Ukrajini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam stručnjak za vanjsku politiku pa ću analizu prepustiti pametnijima od mene. Znam kako je odrasti nakon rata, u okupiranoj zemlji, i znam da u ratu i nakon njega nitko ne pobjeđuje. Svi pate - dodaje.

KAYA KLIČKO Kći Klička i holivudske glumice je na sigurnom: 'Nije u Ukrajini'

Bivši guverner Kalifornije ima prijatelje na obje strane. - Rat slama pobjednike zajedno s gubitnicima. Imam ukrajinske prijatelje i obožavatelje te ruske prijatelje i obožavatelje. Koliko znam, nitko od njih ovo ne želi. Nadam se da će razum na kraju prevladati i okončati ovaj nepotreban rat prije nego što se slomi previše života - kaže glumac. - U međuvremenu sam uz narod Ukrajine. Dijelim vašu tugu i vašu nadu u mir. Nadahnjujete me svojom hrabrošću i svojom ljudskošću u suočavanju s ovom noćnom morom. Bog vas blagoslovio - napisao je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 26.02.2022.

    Samo znam.da ce rusija izgubiti jer ovo.sta rade je za osudu

Komentiraj...
Vidi sve komentare