To je to što me zanima!

Arnold Schwarzenegger skinuo vrata s vojničkog automobila pa pokazao noge u dokoljenkama

Od ranije je poznato da Schwarzenegger obožava neobična masivna prijevozna sredstva. Krajem siječnja ove godine u jednom od njih imao je i prometnu nesreću, u kojoj je vozačica zadobila teške ozlijede
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Terminatora' Arnold Schwarzenegger (75) ovih je dana sa sinom Patrickom Schwarzeneggerom (29) obišao imanje u Los Angelesu kako bi provjerio kako napreduju radovi na novoj kući. Osim što je iznenadio sportskom kombinacijom koju je imao na sebi, glumac je na imanje stigao u nesvakidašnjem automobilu.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o zelenom Hummeru bez vrata koji zbog dizajna i boje uvelike podsjeća na oklopno vozilo. Arnold je prilikom posjete imanja na sebi imao duge čarape, crne kratke hlačice i zelenu majicu te sunčane naočale. Iz ogromnog vozila izašao je polako, kao da u njemu ima premalo mjesta. 

Od ranije je poznato da Schwarzenegger obožava neobična masivna prijevozna sredstva. Nakon što je krajem siječnja ove godine sa svojim Yukon SUV-om sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći, glumac je ponovo 'uhvaćen' na omiljenom biciklu moćnog dizajna. Prije toga provozao se u zelenoj mašini. 

Podsjetimo, glumac je nedavno izazvao kritike i podijelio mišljenja obožavatelja nakon što je ostavio citat iz filma 'Terminator' u knjizi gostiju u Auschwitzu tijekom posjeta koncentracijskom logoru.

POZVAO U 'BORBU' PROTIV MRŽNJE Arnold Schwarzenegger posjetio Auschwitz: 'Sin sam čovjeka koji je bio vojnik u nacističkom ratu'

Hollywoodska legenda krajem rujna obišla je logor sa Zakladom židovskog centra Auschwitz nakon što je dobio priznanje za njegove napore u borbi protiv rasizma i antisemitizma, piše The Sun. Obećao je pomoći organizaciji za borbu protiv rasizma da 'iskorijeni mržnju'.

Schwarzenegger je turneju toga dana završio upisom njegove izreke 'Vratit ću se' ("I'll be back") u knjigu sjećanja, a službeni Twitter profil muzeja podijelio je fotografiju toga na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • XM12 11.10.2022.

    Interesantno da njemu ne trebaju zastitari da ga cuvaju?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare