To je to što me zanima!

Arquette: Moja cura je divna, a s Courteney sam ostao prijatelj

Bivši suprug Courtney Cox otkrio je da je u vezi s novinarkom Christinom McLarty koju je upoznao u lipnju dok je s bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima
Vidi originalni članak

Bivši suprug Courteney Cox (47) više ne krije da je ponovno zaljubljen. Glumac, koji sudjeluje u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' u vezi je s novinarkom TV Entertainment Tonight Christinom McLarty.

- Ona je divna. Ja nisam od onih koji hodaju okolo s raznim djevojkama. Sviđa mi se kad me netko čini sretnim i da ja mogu nekoga činiti sretnim. Trudimo se viđati jedno drugo koliko god je moguće - rekao je David Arquette (40) u showu Howarda Sterna.

Njegova nova djevojka nekoliko mjeseci 2010. godine bila je u braku s kreatorom serijala 'Girls Gone Wild' Joeom Francisom, a vjenčali su se nakon nakon četiri godine veze. Ona se s Arquetteom upoznala u lipnju na zabavi organiziranoj na brodu. 

David je rekao kako je s bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima i da mu je mnogo značilo što su ga ona i njihova kćer Coco tijekom njegova nastupa u 'Plesu sa zvijezdama' došle podržati iz publike. David i Courteney prvi put su objavili da se rastaju u listopadu prošle godine nakon 11 godina braka. Glumac je prije toga u radijskoj emisiji Howarda Sterna pričao o svojim strastvenim aferama nakon čega se pokajao i shvatio da je možda previše otkrio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LiLu 30.09.2011.

    by the way ,najbolji film mu je pornic nedavno objavljen :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare