To je to što me zanima!

Arsen i Senka mazili se sakriveni ispod popluna

Senka se opet uvukla u Arsenov krevet. Malo su se mazili, a onda i sakrili ispod pokrivača. Kasnije se Senka naslađivala Maji-Paoli
Vidi originalni članak

Kao i svaku noć posljednjih tjedan dana, Senka (18) uvukla se u Arsenov (24) krevet. Nježno su se mazili. Ona njega po glavi, on nju po rukama. Ubrzo su se prekrili pokrivačem preko glava. Vidjelo se da se nešto događa ispod pokrivača, ali što točno, znaju samo oni. Senka je presretna. Došla se pohvaliti Maja-Paoli (20) i kako bi je malo isprovocirala.
- Joj, šta mi je bilo fino jučer. Došao Arsen, stisnuo me s leđa, mirisao mi kosu, ljubio me po vratu. Baš mi je radio sve što volim - rekla je Senka. Stanari negoduju zbog tjednog zadataka.
Goran (25) najviše se trudi oko vladarice Vite (19), koja ne smije biti sama. Odlučio ju je zabaviti igricom bacanja čepa između njezinih grudi. Imao je tri pokušaja. Iz trećeg je uspio, ali tek kad se Vita nagnula da mu pomogne.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_12416 27.09.2007.

    joj, ta senka...katastrofa... \'\'tako mi je zaaa sto nisam nista faxa...al\' ono poludla sam ,zadnja dva tjedna skole stalno strebaj,strebaj...nisam vise mogla\'\'-joj bas me zivcira cijela njena pojava-ima fakat look za popizdit,jos je dobro dok ne otvori usta...a kad pocne skičat...

  • stisoje 27.09.2007.

    da baš je jadna......ak je frajer zgodan,a muško je,nije gay,onda odmah iskorištava......pa cure probajte onda sa Hrvojem.....je gay,al još uvijek ima \"ono\" među nogama,a uz malo truda mogao bi i frizersku školu završiti,tako da imate all inclusive!

  • aretha 27.09.2007.

    ne znam šta vidi u Senki, kad može punooooooo bolje! a mirela mi je fuj! jebote, ta ženska stalno nešto sere....ja bi da je nominiraju pa da se malo smiri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare