To je to što me zanima!

Ashley iz 'Princ iz Bel Aira' u tajnosti rodila drugog dječaka

Glumica i suprug vijest su skrivali sve do sada, jer su htjeli u miru uživati u roditeljstvu i sreći zbog rođenja sina, kojeg su nazvali Alejandro Vaughn
Vidi originalni članak

Brojne generacije odrasle su uz kultnu seriju 'Princ iz Bel Aira', u kojoj je glavnu ulogu imao Will Smith (51). Njegovu sestričnu Ashley glumila je Tatyana Ali (40), koja je rodila drugo dijete, i to sredinom kolovoza.

Ona i suprug, doktor Vaughn Rasberry, tajnu su čuvali sve do sada, jer su htjeli u miru uživati u roditeljstvu i sreći zbog rođenja malenog dječaka, kojeg su nazvali Alejandro Vaughn.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naš sinčić je ovdje! Svi smo zaljubljeni... I iscrpljeni - napisala je ponosna majka na društvenoj mreži.

Inače, glumica i doktor upoznali su se na preko online stranice za dejtanje, a 2015. objavili su da su zaručeni i da očekuju bebu. Vjenčali su se godinu dana kasnije i krajem 2016. objavili da je na svijet došao njihov prvi sin, Edward Aszard Rasberry (3). 

Tatyana nakon serije 'Princ iz Bel Aira' nije ostvarila zapažene glumačke uloge te se povukla sa svjetla reflektora. Privatni život čuva za sebe i obitelj pa ne dijeli previše detalja o sebi.

Na crvenom tepihu pojavila se u svibnju ove godine sa suprugom i sinom, u visokom stupnju trudnoće, kako bi pružila podršku kolegi Willu Smithu, na premijeri njegovog filma 'Aladdin'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 04.10.2019.

    Bas je lijepa i sad

  • 04.10.2019.

    ashley ima 40.. godine letu brzo

  • ćiribu_ćiriba 04.10.2019.

    kakva je ona bila slatkica u toj seriji joooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare