To je to što me zanima!

Ashley Judd skrivali zaštitari dok je šetala pse u Dubrovniku

Glumica je Dubrovnik došla snimati seriju 'Missing' u produkciji televizijske kuće ABC. Ashley Judd je u jednom trenutku izašla sa seta prošetati svoja dva psa
Vidi originalni članak

Američka glumica Ashley Judd (43) u Dubrovniku snima seriju 'Missing'. Ekipa trenutačno snima u tvrđavi Revelin, a samo snimanje zatvoreno je za javnost. Glavna zvijezda serije u jednom je trenutku izašla sa seta prošetati svoja dva psa. Na sebi je imala obučenu plavu majicu i tamne hlače.

Čim je Ashley izašla na ulicu, zaštitari su se okupili oko nje kako bi je sakrili od fotoreportera. Ipak, čini se da glumici blicevi fotoaparata nisu previše smetali jer se u nekoliko navrata nasmiješila dok su je fotografirali.

Serija 'Missing' u Dubrovniku će se snimati od 16. do 20. svibnja u produkciji TV kuće ABC. Tijekom snimanja u Dubrovniku će boraviti preko 200 članova ekipe, a najavljeno je da će se serija snimati na lokacijama vile Šeherezade, hotela Excelsior, na zidinama, tvrđavi Lovrijenac i na Stradunu. Osim Ashley u seriji će glumiti i Sean Bean.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dalmatar 16.05.2011.

    kako to da nije prenešena vijest da je jučer na stradunu viđena Mara Brkina :)))??

  • sahara 16.05.2011.

    mogla je pase povesti....

  • dlakavac se vratio 16.05.2011.

    ja sam prije 3 dana bio u dubrovniku,provozo se svojim novim gliserom(nema se za jahtu).zatim sam obisao svoja 2 kafica u centru grada usput su me startovale 3 ne ne 4 cure koje sam glatko odbio jer naravno imam ekstra manekenku strani foto model jedva napunila 18.posle toga sam odseo u svome hotelu u kojem je bila privatna vip zurka sa bunga bunga partijem kojeg bi se i berluskoni postideo a zatim sam otisao u kadu punu pticijeg mlijeka i jeo jagode prelivene najfinijom svicarskom cokoladom.dajte neki clanak i o ovome o nama narmalnim ljudima koji imamo vise nego nam treba a nedamo sirotinji jer nismo tako odgojeni.hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare