To je to što me zanima!

Ashleyjeva ljubavnica u pismu: Cheryl, ti zaslužuješ boljeg...

Kerry Meades, ljubavnica Ashleyja Colea kojem se bivša supruga Cheryl nedavno vratila, napisala je pismo pjevačici u kojem joj poručuje da se nije nimalo promijenio
Vidi originalni članak

Nakon što je otkriveno da je Ashley Cole spavao s najmanje tri žene samo nekoliko dana prije nego što se odlučio pomiriti s bivšom suprugom Cheryl, jedna od njih, stjuardesa Kerry Meades (29) iz Londona, napisala je otvoreno pismo pjevačici. Poručila joj je da joj se ne želi ispričati zbog toga što je spavala s nogometašem jer je ona slobodna djevojka koja je mislila da je i on slobodan. U pismu, koje je objavljeno u časopisu Reveal, Kerry je savjetovala Cheryl da zaslužuje boljeg muškarca od nevjernog Ashleyja. Kerry joj je poručila da joj je žao što na takav način mora uvidjeti da se Ashley nije promijenio. Misli da je nogometaš može uništiti i nada se da mu Cheryl, koja je nakon svega odlučila ostaviti nevjernog bivšeg supruga i usredotočiti se na svoju glazbenu karijeru, neće dopustiti da se to dogodi.

Seksao se s Kerry, a nekoliko dana poslije ljubio Cheryl na rođendanu

Stjuardesa je s Ashleyjem prvi put spavala 2005. godine, a seksali su se i nedavno nakon što ga je vidjela tijekom odmora u Los Anglesu. Zajedno su spavali samo nekoliko dana prije nego što se vratio doma kako bi proslavio 28. rođendan svoje bivše supruge s kojom se na rođendanu ljubio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Štrudla 28.07.2011.

    Vidi se da trazi paznju, da joj je stalo do toga da Cheryl opet ne bude povrijeđena dala bi joj to pismo u ruke, a ne preko tiska.. Poruka za Cheryl: "Ne čitaj istu knjigu dva puta, jer već nakon prvog čitanja znaš kakav je bio kraj " ...

  • ahjsie 28.07.2011.

    stjuardesa jeb*la poznatog nogometasa, cijeli svijet to zna, sjetila se da moze preko tog pisma nekakvog prodat novinama pricu za dobre pare i jos ovako lijepo pozirat za novine da ju svi vide i njenu ljepotu.. btw je lijepa je. ali malo drolj*sta? i dobila ku*ca! dices bolje? zato je meni jasno zasto bi sve bile stjuardese! koja da vise pi*ke ta ce dospjet u bolji dio aviona da posluzuje itd itd :)) MISLITE DA JE TO SAMO TAKO U FILMOVIMA?! nene ljudi to je stvarnost.. :) jer ako ti posluzujes u prvoj klasi aviona ili u privatnim avionima tu je dobra lova plus placa.. a to sto ce ju pljesnut po guzi, poj*bat par puta kad im se sprdne.. nema veze :) srednja zalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare