To je to što me zanima!

Ashton Kutcher priznao: Moje pravo ime zapravo je Chris...

Holivudski glumac primio je nagradu 'Ultimate Choice Award' na ovogodišnjoj dodjeli Teen Choice Awards nagrada. Dok je primao nagradu otkrio je svoje pravo ime
Vidi originalni članak

Nije tajna da mnoge zvijezde mijenjaju svoja imena kako bi imale zvučnije i lakše pamtljivije ime, ali dosad se nije znalo da je i Ashton Kutcher (35) među tim zvijezdama.

Dok je primao nagradu 'Ultimate Choice Award' na ovogodišnjoj dodjeli Teen Choice Awards nagrada priznao je kako nije oduvijek bio Ashton, a priznanje je nazvao 'nagradom za starce'.

- Ok, budimo iskreni, ovo je nagrada za starce. Kao nagrada za djedice. Kao prvo, ne bih uopće imao karijeru bez vas i ne bih mogao raditi to što radim da nema vas. U Hollywoodu ima mnogo tajni kako održavati karijeru i ja moram priznati da se osjećam kao lažnjak, moje ime uopće nije Ashton. Ashton mi je srednje ime. Moje pravo ime je oduvijek bilo Chris. Promijenio sam ga kada sam imao 19 godina i kada sam postao glumac - rekao je Kutcher.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kung fu panda 13.08.2013.

    moje ime nije kung fu panda

  • Klementina31 13.08.2013.

    Trebali ste prevesti cijeli govor sto je u postavljenom videu. Meni se pravo svidja ono sto je porucio tinejdjerima - svojim fanovima, totalno nesto drugacije od onoga sto im danasnji svijet porucuje.

  • _petra_ 13.08.2013.

    u biti nije ga ni mijenjao samo je "izbrisao"prvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare