To je to što me zanima!

Ashton pokušao kupiti Deminu ljubav: Poklonio joj skupi auto

Lexus LS 600h od 550.000 kuna poklonio joj je za 49. rođendan. Prijatelj glumca kaže da je tim darom htio supruzi dokazati da je voli, no sad se svejedno rastaju
Vidi originalni članak

Za luksuzni Lexus LS 600h L bez razmišljanja je izdvojio 550.000 kuna i bio uvjeren kako će time barem malo oraspoložiti suprugu koja je bila ljuta na njega zbog brojnih preljuba. Ashton Kutcher (33) Demi Moore je za 49. rođendan koji je proslavila 11. studenog izabrao luksuzni hibrid. 

- To je bio njegov način da pokuša spasiti brak s Demi iako je već prije mjesec dana govorio kako je siguran da će se rastati - kaže prijatelj glumca. 

Tjedan dana nakon skupe geste kojom joj je htio dokazati ljubav Demi je objavila da se rastaje od Ashtona. Ne zna se je li prihvatila njegov dar. Rastavu joj je navodno savjetovala vidovnjakinja, a šuška se i kako će Demi Ashtona 'opelješiti' jer je angažirala najbolje odvjetnike da se pobrinu da upravo ona rastavom dobije većinski dio njihove zajedničke imovine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gđa78 21.11.2011.

    E takvi su mi najbolji,varaju na sve krajeve,a kad se dozna odma kupuju poklone,žene se(kao GORAN IVANIŠEVIĆ,da nije varao sa Halilovićkom još se nebi ženio),konačno tek tad shvate da su pogriješili,žao im je-bla bla..Jojneznam što je gore,takvo ponašanje ili kad druga strana popusti na takva sra..!!

  • miladraga 21.11.2011.

    E moj Adhtone, poslie j**anja nema kajanja!

  • kosarkasica7 21.11.2011.

    kako kaze kolega Mitar Miric "Ima se moze se" hahahaah..

Komentiraj...
Vidi sve komentare