To je to što me zanima!

Ashton se riješio Demi pa se zabavlja s tri 'mace' odjednom

U Berlinu je cijelu noć tulumario s tri djevojke, a jedna koja jako sliči Demi Moore s njim je otišla u stan u kojem je odsjeo. Glumac se nije ni pokušao sakriti, uživao je
Vidi originalni članak

Prije se barem pokušavao sakriti dok je varao suprugu, ali sad kad su se odlučili rastati Ashton Kutcher (33) ponosno pokazuje što je 'ulovio u mrežu'. Glumac je u Berlinu tulumario s tri atraktivne djevojke. Fotografirali su ih dok su izlazili iz kafića, a zabilježeno je čak i njegovo flertovanje s jednom od djevojaka. Naime, zavodio ju je pokraj prozora tako da su svi na ulici mogli vidjeti koje to trikove holivudski zavodnik ima da žene 'padaju kao kruške' kad im priđe. 

Nakon cjelonoćnog tulumarenja Ashton je u stan u kojem odsjeda u Berlinu otišao samo s jednom djevojkom, dugokosom brinetom koja izgledom jako podsjeća na Demi Moore (49).

Dok Ashton u Njemačkoj uživa u čarima samačkog života, Demi vodi 'bitku' s prijateljima na Twitteru kojima nije jasno zašto još uvijek koristi nadimak Mrs Kutcher. 

- Najbolje bi bilo da uopće ne 'tweetam' prije nego promijenim nadimak. Žao mi je što vam to toliko smeta. Meni, iskreno, nije uopće bitno - napisala je Demi. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vecky 22.12.2011.

    Odvratan je!

  • Faustina009 22.12.2011.

    Mislim da se novinar zabunio, kada je u pitanju broj godina od Ashtona - mislim da je on mlađi 22 ili 23 godine od Demi..

  • blackula9 22.12.2011.

    Pa ovo je stara vijest, sjećam se kako sam čitao o Ashtonu i tri cure u jacuzziju

Komentiraj...
Vidi sve komentare