To je to što me zanima!

Asim Ugljen moli pratitelje za pomoć: Užasno je nategnuto, ali da pokušam. Nudim nagradu...

Prekjučer su izgubljene crne Boss kožne rukavice, negdje na potezu između Zagrebačkog kazališta lutaka i Šenoine ulice, išli smo preko Tomislavca. Sentimentalno sam vezan uz njih, napisao je u objavi
Vidi originalni članak

Prije par dana glumac Asim Ugljen (39) je izgubio rukavice za koje je sentimentalno vezan, stoga ih je odlučio pronaći na društvenoj mreži.

 POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Užasno je nategnuto, ali da pokušam. Prekjučer su izgubljene crne Boss (namjerno pišem marku, jerbo imaju logo na sebi) kožne rukavice, negdje na potezu između Zagrebačkog kazališta lutaka i Šenoine ulice, išli smo preko Tomislavca. Rukavice su mini i sumnjam da će ikome biti dobre, ali ja sam sentimentalno vezan uz njih (long story), pa ako možete proshareati, bio bih zahvalan. Nalazniku nagrada, ofkors - napisao je Asim u objavi. 

Neki od pratitelja su mu dali savjet da pokuša sa objavom u određenim Facebook grupama kako bi se što brže potraga proširila.

CRNA KAO UGLJEN Asim Ugljen podijelio još jednu crticu iz svog života: 'Danas bi me zbog nje optužili za rasizam'

Inače, Asim je svima poznat po ulogama u serijama 'Kud puklo da puklo' i 'Na granici', a također i po nastupu u 'Plesu sa zvijezdama'.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Kud koji mili moji 30.12.2022.

    On traži da se to šera i ofkors dati će nagradu, jer je to ipak long stori, a rukavice si mini. E pa onda mogu i ja : đizus, o maj gad, zar je to način izražavanja, pisanja, akademsko izobražene persone? Veri, veri, pur.

  • Rommel JR 29.12.2022.

    Ugljen ...možda ...a možda i plin!!

  • vinko24sata 29.12.2022.

    i Severini kad nije išlo zgubila je rukavice ... na onoj jahtici ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare