To je to što me zanima!

Atlantidin tulum za srebrni pir nakon Dubrovnika i u Zagrebu

Cijela slavljenička postava dolazi održati koncert u Zagrebu. Četvrt stoljeća rada Atlantida će 3. listopada obilježiti koncertom u zagrebačkom klubu 'Metropolis'
Vidi originalni članak

Nedavno smo izvjestili o slavljeničkom koncertu dubrovačke grupe Atlantida . Naime, grupa je proslavila 25 godina rada s brojnim poznatim gostima u tamošnjem Parku Orsula . E, sada, cijela slavljenička postava dolazi održati sličan koncert u Zagrebu. Četvrt stoljeća rada Atlantida će 3. listopada obilježiti koncertom u zagrebačkom klubu 'Metropolis'. Na pozornici će im se, baš kao i u Dubrovniku, pridružiti Ibrica Jusić, Tereza Kesovija, klapa Fortuna i Ivo Letunić na lijerici.

- Uzbuđeni smo što nakon Dubrovnika slavimo i u Zagrebu . Vraćamo se nakon nekoliko godina i ovo je prava prilika da pružimo zagrebačkoj publici žestoku svirku sa našim gostima u ovoj obljetničkoj godini kada slavimo 25 godina rada . Mislimo i da će posebno zanimljivo biti čuti šansone, zabavne pop hitove i etno pjesme u rock metal izdanju' najavio je pjevač Davor Erceg, kojeg mnogi pamte još kao pjevača legendarne dubrovačke grupe Crna udovica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 11.09.2015.

    25 godina "rada", jedan i pol album i slava na cijelom Stradunu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare