To je to što me zanima!

Autom naletjeli na obožavatelja u gomili i morali pozvati hitnu

Mladić kojeg je vozač Katie Price automobilom udario u gužvi hitno je prevezen u bolnicu. Nije imao teže ozljede. Starleta je čekala dok je vozač pričao s policijom
Vidi originalni članak

Vozač britanske starlete Jordan (32) BMW-om je pokušavao izbjeći obožavatelje na londonskoj ulici, koji su se okupili kako bi je vidjeli. U gužvi je automobilom udario mladića. Pozvali su hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu. Mladić navodno nije teže ozlijeđen. Starleta je prije incidenta u kazalištu gledala mjuzikl ‘Blood Brothers’ u kojem glumi njezina prijateljica Natasha Hamilton (28). 

Zbog prometne nesreće, Jordan je na hladnoći morala čekati dok je policija ispitivala vozača. Nedavno je njen bivši suprug, Peter Andre (32) podnio zahtjev za skrbništvom nad njihovom djecom Juniorom Sawa (5) i Princess Tiaamii (3) tvrdeći da je ona loša majka. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Loviatar00000 19.02.2011.

    pa kad se doslovno bacaju pred auto

  • Okrutni 18.02.2011.

    I treba ih pogazit sve, što imaju radit na putu bolesnici, nije mi nikad bilo jasno ta zaluđenost poznatim osobama

  • pravda pravdić 18.02.2011.

    ko o komu vi o peteru andreu!pihaha pa taj bi učinio sve da joj naudi nakon što je dobio pedalu radi svog iskaljivanja na nju i djecu...mogu i ja tražit skrbništvo hahahaha...a vi i lažete puno po tom pitanju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare