To je to što me zanima!

Ava autobiografiju predstavila u Dubrovniku: Tu je sve počelo

Starleta je svoju autobiografiju 'Ja, nomad' predstavila u dubrovačkom hotelu Valamar Lacroma. Knjiga koju je napisala u samo dva mjeseca, predviđa Ava, bit će hit
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mislila sam da će nastavak knjige uslijediti nakon 20 godina, ali sve mi se čini da će biti puno brže, kazala je Ava Karabatić (28) odmah na početku predstavljanja svoje autobiografije 'Ja nomad' koja prati njen život od ranog djetinjstva pa sve do danas.

Splićanka je sa 17 godina na Korčuli nastupala na Međunarodnom festivalu Marko Polo gdje ju je zamijetio fotograf Marko Mujan. Dvije godine nakon toga, pobijedila je na izboru za najbolji model Hrvatske u Dubrovniku, što je označilo početak njene karijere. Dubrovnik, kao Split i Zadar smatra najdražim gradovima. 

- Ja sebe smatra jednom velikom lutalicom, ali pozitivnom. Ne mogu biti na jednom mjestu zato što su moj život ljudi, moj život je publika. Volim biti originalna i unikatna - rekla je Ava koja je na pretpromociju knjige kasnila jer joj je šminkerica zakazala termina, pa se ispričala novinarima.

Nakon autobiografije duge 230 stranica, Ava će se posvetiti pisanju romana 'Dolina suza'. 'Ja, nomad' u prodaju kreće za Valentinovo. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • volim hrvatsku 31.01.2017.

    Da, sigurno će biti veliki hit...

  • 7ivo777 30.01.2017.

    tata ivica je glavni lik u njenoj biografiji

  • NoBrainNoPain 30.01.2017.

    Kako je ruzna majke ti ko neka riba a takav joj je i IQ

Komentiraj...
Vidi sve komentare