To je to što me zanima!

Ava je pohotno zagrlila golemu statuu penisa u seks-shopu...

Ava Karabatić je navratila u seks-shop i odmah navalila na statuu muškog spolovila. Ne koristi erotska pomagala jer joj se ne sviđaju, a oduševila su je mirisna ulja
Vidi originalni članak

Zadarskoj studentici Avi Karabatić (23) ponestalo je provokativnog rublja kojim zavodi zaručnika Špiru Miličića (25). S prijateljicom je otišla u seks-shop. Na ulazu je uočila 160 cm visoku statuu penisa, kraj koje se pohotno fotografirala. Iako, kaže, ne koristi erotska pomagala jer joj se ne sviđaju, s penisom se fotografirala iz zafrkancije. Čudi se da je fotka dospjela u medije.

- Tražila sam korzete pa sam u izlogu seks-shopa vidjela jedan koji mi se svidio. Inače ne ulazim u takve trgovine, ali me zanimala ponuda – rekla nam je Ava. Oduševila su je mirisna ulja. Nedavno je rekla kako joj je Špiro prvi dečko u životu i da je s njim izgubila nevinost.

- Seksamo se pet puta na dan - izjavio je Špiro.

Avu je, kaže, osvojio inteligencijom i junaštvom.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MAYA_9 22.03.2011.

    jadna... moze bit sto pozeli... i gle sto ona zapravo zeli bit...

  • JovankaPromiskuitetna 22.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • dadomatos 22.03.2011.

    koja je ava?

Komentiraj...
Vidi sve komentare