To je to što me zanima!

Ava Karabatić je htjela biti glumica kao i Ena Begović

Nakon audicije je odustala od glume, kaže da je pri odabiru fakulteta presudila velika ljubav prema latinskom. Danas tvrdi da je rođena za Hollywood
Vidi originalni članak

Nakon što je završila školu u Splitu, studentica Ava Karabatić (22) željela je upisati glumačku akademiju. Na to ju je, kaže, poticala prijateljica glumica Nives Ivanković.
- Bila je opcija da u Sarajevu upišem glumu, ali je ipak prevagnula ljubav za latinskim, što sam na kraju i upisala – rekla je Ava. Prije godinu i pol prijavila se na audiciju glumačke radionice Hrvatske kazališne kuće u Zadru.
- Vratila sam se iz Malezije i iz zabave došla na audiciju. Čitala sam stihove Edgara Allana Poea i Tina Ujevića. Da sam imala više vremena, bila bih pripremila ulogu barunice Castelli u ‘Glembajevima’ ili fatalnu Lauru u romanu Ante Kovačića 'U Registraturi' - otkriva Ava. Dodaje kako na radionice nije mogla dolaziti jer je u isto vrijeme imala ispite na fakultetu. Glumica Jasna Ančić, koja je tada birala buduće nade, ne sjeća se Ave.
- Pamtim one koji su prošli dalje, dakle talentirane ljude uspravnih ličnosti - rekla je Jasna. Djevojke koje su u to vrijeme bile na audiciji s Avom pričaju da joj je profesorica savjetovala da na pozornici ne hoda kao manekenka. Godinu prije Ave audiciju je uspješno prošla Emina Šimurina, s kojom Mladen Grdović ima šestgodišnju Saru.
- Da sam se probila u Hrvatskoj, otišla bi u Hollywood i glumila u nekim trilerima. Mislim da bih se u tome snašla bolje nego u nekoj komediji - kazala je Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Tipavac 16.07.2010.

    Je*o ti pas ma*er nepismenu odurnu, ajde je više maknite odavde, pa koga zanima takva d*oljetina??????? Ponizavajuce, 24sata, vrlo ponizavajuce!

  • lucy123 16.07.2010.

    majke ti ova ava kao da je u rodu sa vidovitim milanom po kolicini lazi i gluposti koje prica,sutra ce reci da su joj nudili ugovor da bude zastitno lice od gucci ili prade ali nije mogla zbog ispita iz latinskog,hehe ljubav prema latinskom je prevagnula,zato ne zna gaudeamus,koliko se sjecam ta glupa pjesmica se uci u 1 razredu gimnazije i zapamti se za cijeli zivot koliko je kratka a ovaj kreten od zene ju ne zna ni sada u 22 godini na 2 godini faksa-latinski-talijanski sramoto

  • mimi0077 16.07.2010.

    ima li ista sta ova karabatička nije htijela bit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare