To je to što me zanima!

Ava Karabatić: Moj dečko bi trebao imati dvije čiste u glavi

Nekad sam onoga ko mi se svidio pitala želi li se sa mnom i drugi put naći. Ako je odgovorio potvrdno, morao je znati tko je napisao 'Zločin i kaznu', tvrdi Ava
Vidi originalni članak

Iako u posljednje vrijeme više ne komunicira s medijima kao prije, Ava Karabatić (24) ipak nije propustila otkriti kakvog bi dečka voljela pronaći, piše srpski Press. 

- Na prvom spoju se ne priča, samo se ljubi, mazi i pazi. Kad sam bila mlađa, onoga tko mi se svidio pitala bih želi li se sa mnom i drugi put naći. Ako bi rekao da želi, onda bi mi morao reći tko je napisao 'Zločin i kaznu' - izjavila je starleta te dodala da joj danas nije toliko bitno zna li baratati enciklopedijom od A do Ž, piše li ćirilicom ili latinicom, već da joj je važno da između njih postoji neka kemija. 

- Bitno mi je da je čovjek i da ima dvije čiste u glavi - zaključila je Ava. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Ubananismo 15.01.2013.

    ava prazna kao tava , radje bi zbario usisavać nego nju

  • tajnamoja 27.11.2012.

    Joj zlato moje, gledam je kako preživljava, potuca se po Hrvatskoj, pa sad Srbiji, tko zna gdje će završiti, baš mi ju je žao nekako jer pretpostavljam na koji način i kako dolazi do sredstava za život.

  • samorealnaosoba 27.11.2012.

    aha,sad znam zašto je ona bila onako dugo sa špirom,očito on ne samo da je znao autora zločina i kazne,več je znao i u praksi zločin i kaznu,hahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare