To je to što me zanima!

Ava Karabatić željela bi si 'izbiti' pravi kut iz nosa

Ava je otkrila kako bi se voljela slikati za srpski Playboy jer su njihove slike decentne. Priznala je da je listala Playboy s ocem dok je bila mala
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (21) nedavno je otkrila kako je zadovoljna svojim izgledom. Za Red Carpet je izjavila kako je unatoč tome spremna se podvrgnuti plastičnoj operaciji. Otkrila je kako nikad nije proučavala "makriofakcijalnu kirurgiju", a voljela bi skinuti dioptriju, korigirati nos i povećati gornju usnicu. Kod nosa joj smeta to što ponekad iz profila djeluje kao da je pravi kut, a ona bi taj kut htjela izbiti. Nakon operacija, nova Ava snimit će editorijal. Otkrila je za Red Carpet kako joj je velika želja slikati se za Playboy, pogotovo za srpski jer su joj tamo slike decentne i lijepe. Manekenka je priznala kako je slike iz Playboyja gledala dok je bila djevojčica, a pokazivao joj ih je otac. Protiv Ave podnesena je tužba za iznudu zadarskog profesora.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • user_34418 24.11.2009.

    ma kako mozete usporedjivati vlatku i simonu sa ovom.vlatka je jedna izuzetno inteligentna i obrazovana zena i krasna voditeljica sa jedinom greskom u zivotu-onim starim prdonjom,simona je prekrasna,zgodna i jako simpaticna cura,a ova-buahahaha,ovoj fali pameti uuuu,jako priglupa,jer joj ovo tebalo u zivotu,tako se izblamirala,majko moja mila!tako sam se cerila,ocrnili su je svjetski,svaka im cast,a jadna nije mi ni lijepa ni zgodna,niti pameti,zao mi ju je,previse je umisljena a stvarno neznam cime!a tek ce se sad unakazit kad je iskasape!

  • tenerife 23.11.2009.

    Ava se hvali da je kao super student,halllo??????? Ova nema prirodne inteligencije ispod nokta,,a kako samo grdo govori,pa to zavlačenje ,prenemaganje....Simona je carica svemira...za nju i magistar znanosti.

  • tenerife 23.11.2009.

    pa i ovaj nos joj izgleda plastični...

Komentiraj...
Vidi sve komentare