To je to što me zanima!

Ava: Ma dovoljno ti je da vidiš mene, vidiš ljubav, vidiš čistinu

Starleta je priznala da joj je bilo ljepše prije ujedinjenja. S Cigijem više nije u dobrim odnosima jer je on u nju izgubio povjerenje. Sad jedino Martinu smatra prijateljicom
Vidi originalni članak

Ujedinjeno pleme SIBU priuštilo si je odmor, a neki su, kao Ava, popili malo ruma pa su bili veseli.

- 'Drmnula' sam malo ruma. Nisam dugo, baš mi je prijalo - rekla je starleta te otkrila da je njoj bilo ljepše prije ujedinjenja.

Cigi je priznao da je izgubio povjerenje u Avu pa Martinu smatra jedinom prijateljicom.

- Ostalo su mi poznanstva. Na neka od tih poznanstava mogu računati, ali nikome od njih ne mogu dati potpuno povjerenje. Avu nikad nisam smatrao pravom prijateljicom pa se nisam ni iznenadio njezinim ponašanjem - rekao je Cigi. 

Natjecatelji su se oduševili doručkom koji su dobili, ali su zbog hrane započele i prve svađe. Kristina se naljutila jer nisu počeli svi zajedno jesti. Jelena je Miji rekla da je njezina kćer najgenijalniji igrač, a glumica se s njom složila. 

- Odlična je u borbama, nije se nikome zamjerila ali dobro i kuha. Inteligentna je. Može se snaći u ovakvim igrama, a ja se nadam i u životu - izjavila je ponosna Mia. 

Mia: Izbacili su me jer sam bila najbolja

Mia se prisjetila zbog čega je izbačena iz plemena. I dalje je uvjerena da su je izbacili jer je najbolja, ali ostali se nisu složili s tim. Pričali su kako će se situacija dalje raspravljati i koliko će brzo ovoga puta nastati klanovi. Jelena se rastužila jer su se vratili na isti otok. Mislila je da će doći do neke promjene, barem okruženja.

Natjecatelji su morali odgovoriti na pitanje tko je najkompletniji igrač od početka realityja.  Najviše glasova su dobili Sebastian (7 glasova) i Vlada (6). Nakon što su kandidati otkrili svoje favorite. Sebastian i Vlada morali su istupiti pred pleme.  Formirala su se dva tima pod vodstvom njih dvojice.

U Sebastianovom timu su Ogi, Milan, Kristina, Maja, Martina, a u Vladinom su Nikola, Marko, Alex, Neven, Ava. 

Sebastianov tim je pobijedio i sigurni su na plemenskom savjetu, odnosno, svatko od njih dobio je osobni imunitet.

Tajni imunitet dobila je Ava, a njezina potraga za prvim ključem trajala je dugo.  

Idi na 24sata

Komentari 64

  • knza 02.05.2012.

    ava je jedna ne pokvarena duša, nije zlobna nije zlonamjerna malo je priglupa, bivši ju dečko iskorištavao a ona ko izgubljena ovca, ponekad mi ju je žao. i čak bi voljela da i pobijedi barem da visoko kotira ako ništa drugo. sreća u njenom životu je što ima lijepo tijelo i lice pa je zbog toga prihvaćena da je obićna bila bi jako zlostavljana zbog svojih glupih al nadasve smiješnih komentara

  • user_93703 02.05.2012.

    Ava ....jača je i od sudbine :DDD

  • sara122 02.05.2012.

    Starleta ? Interesantan naziv za nešto što se teško može opisati s jednom (i to kulturnom) riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare