To je to što me zanima!

Ava: Moja nova pjesma o meni govori kao o neodoljivoj divi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S pjesmom 'Ava' predstavit će se na festivalu Zlatna ruža. Za Slobodnu Dalmaciju pjesmu je opisala kao smiješnu i plesnu te se nada da će biti dobro prihvaćena
Vidi originalni članak

Tekst i glazbu za pjesmu s kojom će se predstaviti na festivalu Zlatna ruža napisali su Saša Đurović i Alen Marović. Ava Karabatić (22) za Slobodnu Dalmaciju otkrila je da pjesma 'Ava' govori o njoj kao o divi kojoj nitko ne može reći 'ne'.

- Kud ja okom, tud drugi skokom - opisuje Ava temu svoje pjesme za koju se nada da će biti dobro prihvaćena jer je smiješna i plesna.

Vrijeme provodi učeći i sve je ispite položila u zimskom roku. Nadoknađuje jer je, kaže, pauzirala godinu zbog svima poznatih razloga. Razlog je, naime, tužba koju je protiv nje i njenog zaručnika Špire Miličića (26) podnio sveučilišni profesor kojeg su ucjenjivali. Miličića je zadarski sud nedavno osudio na dvije godine i sedam mjeseci zatvora zbog ucjenjivanja Živka Nižića. Ava je oslobođena svih optužbi.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 62

  • user_66247 05.03.2011.

    joj kak si pak ti glupa,daj se sakrij da te nitko ne vidi i ne čuje.

  • laura bi 05.03.2011.

    sunce ti kalaisano,ava-krava

  • pijani majstor 05.03.2011.

    inteligentnija je od ovih morona koji komentiraju a od kobiletina da i ne govorim...inače kvojeficijent inteligencije mi je iznad prosjeka pa mi nemojte vjerovat.........Ava nije glupa, a pjevat ne zna....opet stvar ukusa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare