To je to što me zanima!

Ava u Beogradu flertovala s petoricom, a s jednim se ljubila

Starleta je na beogradskom splavu s prijateljicom tulumarila do jutra. Čim je stigla, počela je odmjeravati muškarce, piše Svet. Od jednog gosta dobila je i šampanjac
Vidi originalni članak

Bivša sudionica reality showa 'Survivor' stigla je u Beograd kako bi sudjelovala na humanitarnoj večeri s ostalim poznatim osobama, piše srpski Svet. 

Poslije večere, Ava se zaputila na jedan beogradski splav. Opustila se i počela zabavljati s muškarcima koji su joj prilazili. 

- Ubrzo nakon što je stigla, pogledala je dečke koji sjede pored nje i počela plesati i uvijati se. Akohol se počeo piti u potocima, a ona je pokušala piti ukorak s muškima. Jedan muškarac joj je poslao bocu šampanjca i tada je počela miješati pića - tvrdi izvor te dodaje da je poslije nekoliko čaša Ava postala razigrana. 

- Šetala je po splavu. Dečki su je grlili i ljubili, a ona je bila i više nego opuštena. Kad bi završila igru s jednim prešla bi na drugog. Prijateljicu je pitala hoće li stići još zgodnih muškaraca. Zezala se s njih pet, a ja sam vidio da se i ljubila. Svima je bilo smiješno gledati je. Mislim da je alkohol učinio svoje - tvrdi izvor za Svet. 

Ava je s prijateljicom na beogradskom splavu tulumarila do jutra. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • TomaBudimir 11.09.2012.

    nek je j*** cili beograd

  • APOKSIOMEN_1 10.09.2012.

    a di joj je tata? on se napio pa zavalio u koji čošak ili je to avicu pustio samu u BG?

  • NinaDee 10.09.2012.

    joj i meni je zlo od ovih glupih tema o glupim situacijama sa još glupljim ljudima,i ne znam zakaj i dalje klikčem na članak i komentiram...al nemrem si pomoć, zabavlja me :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare