To je to što me zanima!

Ava zatražila hitan liječnički pregled: Sumnja da je trudna

Ava Karabatić, koja trenutačno boravi u 'Parovima', od produkcije srpskog showa zatražila je hitan pregled kod ginekologa kako bi otklonila svoje sumnje, piše Alo
Vidi originalni članak

Lice mi je užasno. Hitno mi treba kozmetičar. Ciklus mi kasni 20 dana. Molim vas da mi produkcija omogući posjet ginekologu kako bih saznala jesam li trudna, napisala je Ava Karabatić u molbi koja je proslijeđena produkciji srpskog showa.

Naime, Ava, koja se trenutačno natječe u 'Parovima', seksala se s natjecateljem Markom Perovićem što je i on potvrdio, piše srpski Alo.

No, iako je Splićanka prilikom ulaska u reality rekla da nema dečka, njezin otac tvrdi drugačije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znam da je tjedan dana prije odlaska u show imala dečka s kojim se vjerojatno i seksala - rekao je Avin otac Ivica te dodao da ipak nije potpuno upućen u to.

- Zbilja ne znam je li imala odnos s ukućanima u showu. Kako god, ona je pametna i zna što radi. Iako mi je još rano da postanem djed, bio bih sretan. Ne postoji veća radost od toga. Ako je Ava u drugom stanju, sigurno će zadržati dijete. Vjerujem da zna tko je otac. Pa čak i da je taj netko ne oženi, ona će se sama brinuti o njemu - siguran je otac starlete.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • gabriella_1 08.11.2015.

    Kak sam se nasmijala komentarima! sjajni ste!

  • Napiši svoj post(za desne) 08.11.2015.

    Žao mi je sve muške,koji se pale na Avu.

  • avim 08.11.2015.

    Ja sam cijelo vrijeme bio siguran da ima spiralu ili je,, podvezala,,jajnike,i stari profesori su je punili i nisu uspjeli napuniti Avu ,dragi tata će sigurno znati tko je otac jer on i ovako ima sve pod kontrolom i sve zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare