To je to što me zanima!

Avin dečko Špiro iznuđivao i palio brod na Brodarici?

Nakon javnog istupa Ave Karabatić, profesor Živko Nižić poslao je dopis medijima u kojem tvrdi da je on taj kojem se prijetilo i kojeg se ucjenjivalo
Vidi originalni članak

Avu Karabatić su osim zadarskih ispitivali i šibenski policajci. Prema neslužbenim informacijama prije nekoliko dana u Šibeniku je 'pala' grupa osumnjičena za paljevinu jednog broda i ucjenu. Za to su osim Špire Miličića (24), Karabatićkinog dečka koji se nalazi u pritvoru zadarskog istražnog centra, osumnjičena još trojica muškaraca. Oni se nalaze u šibenskom zatvoru.
Navodno je osumnjičeni 56-godišnjak iz Oklaja, angažirao Miličića, jednog Splićanina (32) i jednog Zadranina (28), koji su od 14. srpnja do 23. rujna 63-godišnjaka sa Brodarice nazivali telefonom, ozbiljno mu prijetili i tražili od njega novac. Sa 20. na 21. rujna u Brodarici u ulici Krapanjskih žrtava namjerno su izazvali požar na čamcu oštećenog, a požar se proširio i na susjedni čamac. Ukupna šteta je od oko 4.000 kuna.

PROFESOR: JA SAM ŽRTVA ORGANIZIRANOG KRIMINALA
Nakon javnog istupa Ave Karabatić, profesor Živko Nižić poslao je dopis medijima u kojem tvrdi da je on taj kojeg su ucjenjivali i kojem su prijetili.
- Ciljana sam žrtva organiziranog kriminala koji putem pritiska na javno mišljenje želi izvrnuti bitne činjenice - stoji u dopisu profesora. Ava Karabatić, njegova studentica pokušala ga je ucjenjivati zbog poruka koje joj je slao.
- Nakon susreta s istražnim sucem savjetovat ću se sa stručnjacima što mi je raditi - kazao je Nižić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • snork 11.10.2009.

    Sad je jasno kako je platila silikone koje je nedavno stavila. lol. kome god špiro može biti komad je znak da s tommom osobom nije sve čisto u glavi.

  • xxy 11.10.2009.

    špiro je komad i pol!!!!!

  • maxica 11.10.2009.

    meni se čini da je već sve vrlo jasno. i eto ništa neobično i po apsolutno ničem posebno i važno...nit prvi nit zadnji takav slučaj..a kako će završiti nije ni bitno jer nam je i po tom pitanju jadno stanje.. tako da ajmooooooooo daljeeeeeeee...

Komentiraj...
Vidi sve komentare