To je to što me zanima!

Axl Rose trebao svirati u 23 sata, a tad je tek sletio

Iako je najavljeno da će grupa Guns 'N Roses u Zagrebu početi svirati u 23 sata, Axl Rose je u 23 sata i nekoliko minuta sletio na aerodrom Pleso
Vidi originalni članak

U petak navečer Arena Zagreb bila je rezervirana za koncert grupe Guns 'N Roses. Iako je najavljeno da će koncert početi u 23 sata, Axl Rose (48) na zagrebački aerodrom sletio je tek nekoliko minuta iza 23 sata. Bend je trebao u Hrvatsku doći između 17 i 18 sati, a nestrpljivo su ih, osim nekoliko obožavatelja, iščekivali i novinari te fotografi. Bend je poznat po tome što na povratničkoj turneji kasni na svoje koncerte po nekoliko sati. U zagrebačkoj Areni zasvirali su s oko pola sata zakašnjenja, a publika ih je zbog toga izviždala. Kao prvu pjesmu odabrali su 'Chinese Democracy', a drugu legendarnu 'Welcome To The Jungle'. Bend je svirao 2 sata i 45 minuta za čega su obožavatelji morali izdvojiti i do 350 kuna za ulaznice. Axl je za svoj dolazak u Zagreb od organizacije tražio nekoliko vrsta tekile, 30 ruža te Mercedese za prijevoz po gradu, intimnu atmosferu u garderobama te posebne sobe za druženje članova benda. Uz to sve zatražili su i hranu s roštilja te masera ili maserku te kiropraktičara. Dan prije koncerta bila je moguće pronaći još ulaznica u prodaji po 299 kuna. Bend se proslavio u 1980.-im godinama hitovima poput 'November Rain', 'Welcome To The Jungle', 'Paradise City' i 'Sweet Child O'Mine'.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Mile Butina 24.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Depeche 4 life 24.09.2010.

    Ako u Arenu stane 20-ak tisuca ljudi, a bilo ih je 12.000 na koncertu, onda je to poluprazno. Uzas od koncerta, dosadnjikave solaze tudjih pjesama. Dobro kazu ljudi koji su ih davnih dana slusali, ovo je nula bodova.

  • Windir 24.09.2010.

    dat 300 kn za kartu i onda cekat ove stare majmune da se pojave...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare