To je to što me zanima!

Azer doživi živčani slom nakon što mu Fatma kaže da se udaje

Dila ga pokušava smiriti, ali Azer nema mira i kaže Fatmi da od toga braka neće biti ništa jer joj on to neće dozvoliti. Dila je u šoku, misli da Fatmina odluka nije promišljena.
Vidi originalni članak

Hakan je pozvao svoju majku kako bi upoznala njegovu buduću ženu, ali ona nimalo nije oduševljena s time. Suat istražuje nepravilnosti kod ubojstva njegova brata Fuata i sumnja u priču Dile i Azera. 

Dila sumnja da je Azer bio povezan s Fuatom te mu prijeti kako će ga ubiti ako sazna da je to istina, no na kraju se situacija ipak smiruje. Azer i Dila našli su se na mjestu na koje ih je uputila Fatma. 

Azer čeka da mu Fatma kaže što želi. U trenutku kad mu kaže da će se udati za Dogana, Azer doživi živčani slom. Dila ga pokušava smiriti, ali Azer nema mira i kaže Fatmi da od toga braka neće biti ništa. Dila je u šoku, misli da Fatmina odluka nije promišljena. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blonde 01.07.2014.

    za početak, neka se naši glumci ogledaju na turke, oni stvarno znaju dobro odglumiti svoju ulogu...Azer je poseban, dok je Riza faca u seriji....Dila je prelijepa glumica...

  • bubnjarko 30.06.2014.

    Evo sad sam ja dobio živčani slom jer ne znam ko su azer i fatma. :(

  • Timmy2 30.06.2014.

    Azer je glumac koji u seriji svoju rolu odrađuje veoma uspješno.meni je najbolji.P.S: Riza je ipak Riza. - )

Komentiraj...
Vidi sve komentare