To je to što me zanima!

Azra Keremu otkrije svoj plan kako će vratiti dug Ohranu

Azra Keremu ispriča svoj plan koji je osmislila na temelju svega što joj je Šebnem rekla noć prije. Nemaju drugog izbora i čim prije trebaju skupiti novac i platiti dug Orhanu.
Vidi originalni članak

Azra Keremu otkrije svoj plan. Kerem ne može vjerovati svojim ušima. Je li dobro shvatio? Azra Keremu ispriča svoj plan koji je osmislila na temelju svega što joj je Šebnem rekla noć prije. Nemaju drugog izbora i čim prije trebaju skupiti novac i platiti dug Orhanu. 

Ljubavnici se posvađaju. Kerem je ondje ostavi i nervozno ode. Džan dolazi k Azri na sat tenisa i kaže joj da je zbog nje dobio želju dolaziti na treninge redovito. Azra se prema njemu ponaša hladno, no Džan ne namjerava odustati. 

Hoće li Azru omekšati njegov šarm? Džan saznaje da je Šebnem pozlilo u sportskom centru i zabrinut je, no ona ga uvjeri da se nije dogodilo ništa ozbiljno. Ne želi otkriti istinu obitelji. Hoće li joj to poći za rukom? Hoće li Džan posumnjati da nešto nije u redu? U međuvremenu, u Keremovoj kući pojavi se nepozvani gost. Tko je to neugodno iznenadio Kerema i njegovu majku?


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare