To je to što me zanima!

B. Alić recitirao Thompsonovu pjesmu na njegovom koncertu

Oko 8000 obožavatelja dan prije Badnjaka došlo je poslušati pjevača. Na videozidu na pozornici prikazali su govor prvog hrvatskog predsjednika, Franje Tuđmana
Vidi originalni članak

Mate Bulić (57) poput Pepeljuge je prije ponoći otišao sa splitskog koncerta Marka Perkovića (48) jer je, kaže, imao drugu gažu.

- Hvaljen Isus i Marija - pozdravio je Thompson oko 8000 obožavatelja u Spaladium Areni dan prije Badnjaka. Nizao je hitove poput “Vjetre s Dinare”, “Neću izdat’ ja”, “Moj mali dio svemira”... Na videozidu na pozornici prikazali su govor prvog hrvatskog predsjednika, pokojnog Franje Tuđmana. 

Koncertom u Splitu Thompson je zaokružio turneju “Ora et labora”, koja je počela prošlo ljeto na Poljudu. U dugačkom crnom kaputu na pozornicu je izišao i Božidar Alić (50). Glumac je recitirao Thompsonovu pjesmu “Maranatha”. Na pjevačevu koncertu bila je i supruga Sandra (38) s njihovo petero djece.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • CRNA GIZA 27.12.2014.

    Veličanstven koncert pun domoljubnog naboja i ljubavi prema domovini koji svakako fali vladajućoj garnituri od Pantovćaka do Banskih dvora.

  • šnjofam gaćice 27.12.2014.

    To je onaj Alkos , glumac što su gla mlatili dužnici

  • pozi1 26.12.2014.

    Lijepo. Sretan Božić svakome :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare