To je to što me zanima!

B. Cooper je učio peći burgere i psovati za novu filmsku ulogu

Bradley će glumiti kuhara koji se bori za Michelinovu zvjezdicu koja se dodjeljuje samo najizvrsnijim kuharima pa je morao naučiti kuhati. Pomogli su mu pravi kuhari
Vidi originalni članak

Svoje novo kulinarsko umijeće koristit ću i u privatnom životu. Dosad me to uopće nije zanimalo, izjavio je glumac. Bradley Cooper (39) za ulogu u filmu 'Adam Jones' pripremao se mjesecima. Kako će glumiti kuhara koji se bori za Michelinovu zvjezdicu koja se dodjeljuje samo najizvrsnijim kuharima, morao je naučiti kuhati, u čemu su mu pomogli djelatnici restorana brze hrane. 

U savjetima mu je pomogao i jedan od najpoznatijih kuhara na svijetu - Gordon Ramsay (48) koji ga je, između ostalog, učio i psovkama kako bi dijalozi u filmu bili što stvarniji.

- Osim spremanja hrane, najvažnija stvar, ako želite opstati u kuhinji, je psovanje. Bradley se izvrsno snašao - rekao je britanski kuhar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gallaz 30.07.2014.

    trebao je kod mamica na jedan brzinski tecaj. . . oscar je zagarantiran!

  • kung fu panda 30.07.2014.

    ja mislila da za dobrog kuhara su bitni dobri sastojci kad ono psovanje je bitno ,odoh onda i ja u kuhnju prostaćiti možda mi ručak bude za mišelinovu zvjezdicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare