To je to što me zanima!

B. Jelinić i Nacional podižu četiri tužbe protiv Mamića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
MAMIĆEVO 'OTVORENO': Vrijeđao, prijetio, pa ga prijavili policiji. Zdravko je novinaru B. Jeliniću rekao da je jadnik, bijednik, klošar i vucibatina
Vidi originalni članak

Čuo sam ja svašta o vama! Čuo sam da u Nacionalu ispod stolova pušite jedan drugom. Mogu i ja to isto tako reći. Ako vi blatite hrvatski nogomet, mogu ja i vas, rekao je Mamić novinaru Nacionala Berislavu Jeliniću, a onda ispalio salvu uvreda u HTV-ovoj emisiji “Otvoreno”. Zbog njegovog 'divljanja' u emisiji Berislav Jelinić i Nacional protiv Mamića će sve skupa podići četiri tužbe. I novinar i medij, svatko za sebe, tužit će ga za uvredu i klevetu te naknadu štete. Zdravko Mamić u početku je bio miran poput hrčka i staloženo zanijekao sve optužbe na svoj i Blaževićev račun o namještanjima utakmica. Zorislav Srebrić potkrijepio je Mamićeve argumente UEFE-inim dopisom u kojemu između ostalog piše da se ne vode nikakve istrage protiv njih. Nakon toga Mamić je eksplodirao jer su ga optužili da svojim igračima daje “robovlasničke” ugovore.
- Ja ću ti platiti milijun eura ako doneseš ijedan dokaz o tim lažima o kojima pišete u vezi Dinama, mene i mog odnosa s igračima - ljutito je govorio Mamić. Jelinić ga je potom nazvao taocem svoga karaktera.
- Vi ste zatrovali ovo društvo. Zatrovali ste hrvatskog čovjeka i vi ste najveće zlo. Ti si jadnik, bijednik, klošar i vucibatina - urlao je Mamić na novinara.
- On psuje, što je u javnosti nedopustivo, ali se poslije kaje, što znači da je potpuno svjestan sociopatoloških elemenata u svom ponašanju - rekla je stručnjakinja za retoriku Mirela Španjol Marković.
Mamić je novinara Berislava Jelinića, kako piše Nacional, nakon emisije nastavio vrijeđati i prijetiti mu. Jelinić je otišao do policijske postaje i prijavio ga zbog prijetnji.

NOVINARKU EIBL ŽESTOKO IZVRIJEĐAO
Bivšu novinarku sportske rubrike 24sata Romanu Eibl Zdravko Mamić divljački je izvrijeđao pred gomilom novinara. Poslije se pokušavao ispričati i relativizirati huliganski ispad.

NAPADAO SRBE, A HVALIO JUGOSLAVIJU
Beogradskim novinarima Mamić je hvalio bivšu državu Jugoslaviju kao jedinstvenu i neprežaljenu oazu mira i blagostanja, a nacionalne manjine na Plesu optuživao da podrivaju Dinamo.

MAMIĆ: DRUGI PUT SE SKIDAM DO GOLE KOŽE
Nakon uspješne utakmice s Ajaxom 2007. godine Mamić je na Plesu izveo legendarni striptiz. Divlje plešući, dijelio je krupne novčanice orkestru koji mu je svirao pjesme po želji.

O NACIONALU
“Vi ste zatrovali ovo društvo, zatrovali ste hrvatskog čovjeka”

MAMIĆ SE ZAPRIJETIO
“Zavrtjet će vam se u glavi ako ja počnem govoriti o indicijama”

ZDRAVKO O NAGAĐANJIMA
“Čuo sam da u Nacionalu pušite ispod stolova jedni drugima”

IZVRIJEĐAO JE JELINIĆA
“Čuo sam da propadate, vucibatino jedna, bijedniče, kako te nije sram”

O TVRDNJI DA JE ROBOVLASNIK
“Dat ću ti milijun eura ako daš ijedan dokaz za te laži koje obavljujete”

Idi na 24sata

Komentari 33

  • boww 24.01.2010.

    ovi glupi novinari napadaj mamića koji je klub spasio vjerojatno od bankrota.klub je u plusu i to je mnajvažnije.osobno ne slažem se njegovim vođenjem kluba ali u današnja vremena nemožeš imat i ovce i novce.ali je klub stabilan.što ovi iz nacionala nejdu malo kopat po splitu.kolko im se penala čudnih dosudilo.ajme majko.dinamo je platio 100 miliona poreza.kolko je platio hajduk?ovom jeliniću bi trebalo oduzet novinarsku licencu jer očito je da nezna radit svoj poso.mamić bi njega trebo tužit.vrijeme je da novinari pišu o važnijim temama,malverzacijama,lopovluku i ostalim krađama što se dešavaju u lijepoj našoj sa konkretnim imenima i dokazima.

  • palača 23.01.2010.

    krade milijune,lako njemu.mi placamo porez,bandic i grad su iza njega,tuce se,bahati,sram ga bilo,vi ga branite,,ko da to niko ne zna,zao mi je jelinica,hrabar je

  • pathfinder 23.01.2010.

    zasto tog Mamića već netko napokon ne upuca posred čela??

Komentiraj...
Vidi sve komentare