To je to što me zanima!

B. Spears na proslavi 27. rođendana izvirio grudnjak

Pjevačica je nastupila je u emisiji "Good Morning America" gdje je otpjevala dvije pjesme. Potporu u studiju dali su joj majka Lynn i sinovi
Vidi originalni članak

Britney Spears u utorak je proslavila svoj 27 rođendan. Pop pjevačica prvo je nastupila u emisiji "Good Morning America" gdje je otpjevala dvije pjesme, "Womanizer" i "Circus", s novog albuma. Društvo na sceni punoj pirotehnike pravili su joj plesači, klauni i žongleri. Nakon nastupa, voditeljici Diane Sawyer jedva je izustila koju rečenicu. U studiju su je gledali majka Lynn te sinovi Sean Preston (3) i Jayden James (2). Sretan rođendan, pjevačici su putem video poruka zaželjeli John Travolta, Teri Hatcher, Reese Witherspoon i Hugh Jackman. Australac joj je otpjevao pjesmu "Happy Birthday" i na kraju joj je poslao poljubac.
Istog dana Spears je pred milijunima ljudi pjevala i na otkrivanju božićnog drvca u Rockefeller Centru. Pravi rođendanski tulum priredila je u klubu Tenjune u New Yorku. Odjenula je usku crnu haljinu iz koje joj je u jednom trenutku izvirio čipkasti grudnjak.
"Pop princeza" do prije godinu dana javnosti je pijana često pokazivala intimne dijelove tijela. Danas izgleda puno ženstvenije, a uspjela je skinuti i višak kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gucica 03.12.2008.

    Uuuuu je jaka stvar,pitanje je da li je to uopšte grudnjak ili čipka od haljine kao šta je već i novinar007 rekao!Britney is the best!

  • lost_soul 03.12.2008.

    jao jadna ona vidio joj se grudnjak, od kad to ona to nosi...;) mene nebi ni cudilo kad bi joj sisa ispala...

  • gljivaludara 03.12.2008.

    vijest milenija

Komentiraj...
Vidi sve komentare