To je to što me zanima!

Baby boom: Aleksandra Grdić i Korina Longin čekaju bebe

Izgleda da su rode ove godine bile jako vrijedne jer su mnoge poznate face dobile prinove, a neki su tek ovih dana doznali da će u 2016. postati roditelji
Vidi originalni članak

Na našoj estradi u proteklih 356 dana zabilježen je pravi baby boom, a kako stvari stoje, on će se nastaviti i u godini pred nama.

Ako je vjerovati šuškanjima, bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić (35) je u blaženom stanju. Iako to nije potvrdila, ovakve vijesti neće moći dugo kriti. 

Bivša manekenka Korina Longin Starr (31) svoje je prvo dijete rodila u ožujku 2014.godine, a sada je putem društvenih mreža otkrila kako je ponovno trudna

- Ovaj rođendan se osjećam više nego blagoslovljeno što ga provodim s dvije najveće ljubavi svog života. I još jednim malim anđelom koji je na putu! Fredro i ja ne možemo biti sretniji i ispunjeniji ovim prekrasnim blagoslovom i neizmjerno presretni što ćemo dati našem malom princu najljepši poklon ikad, bracu ili seku. Moj najbolji i najsretniji rođendan ikad -otkrila je Korina koja će sa suprugom, 15 godina starijim reperom Fredrom Starrom dobiti drugo dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 226

  • Cipelcug 31.12.2015.

    Sretno bebicama i roditeljima.

  • mazaluna 31.12.2015.

    je li tata stari francuz kao kod njene prijateljice iz Pariza kod koje je bila???

  • Vladimir Vrhovski 31.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare