To je to što me zanima!

Baby boom: Nakon Kylie i Kim bebu čeka i Khloe Kardashian

Reality zvijezda i njen dečko, košarkaš Tristan Thompson očekuju prvo dijete. Prinovu će dobiti u veljači. U vezi su točno godinu dana. Upoznali su se na slijepom spoju
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian (33) trudna je četiri mjeseca s košarkašem Tristanom Thompsonom (26). Paru će to biti prvo dijete. Khloe je treća članica klana Kardashian koja čeka prinovu. Mlađa sestra Kylie Jenner (20) isto čeka dijete s reperom Travisom Scottom.

Dijete putem surogat majke očekuje Kim Kardashian (36) sa suprugom Kanye Westom (40). Oni će prinovu dobiti u siječnju. I Khloe i Kylie trebaju roditi u veljači. Kako kažu prijatelji para, Khloe i Tristan su presretni što će postati roditelji. 

- Nije sretna samo što će postati majka, već i što će dobiti dijete s muškarcem kojeg istinski voli. Svi su u oblacioma zbog njih dvoje - kažu prijatelji para. 

Khloe je nedavno rekla kako ima problema s time da postane majka i da joj je doktor preporučio kako bi najbolje bilo da ostane trudna što prije. Dodala je da želi puno djece, kao što ih ima i njena majka Kris Jenner (61).

Tristan već ima sina Princea s Jordan Craig. Khloe i košarkaš prohodali su prije godinu dana nakon što su se upoznali na spoju na slijepo na koji su ih nagovorili njihovi prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mamatina 27.09.2017.

    Sutra očekujte vijesti da je tata-ili sad poznatiji kao mama2 trudan/trudna!

  • retita🦋 27.09.2017.

    Sad kad baka tj. djed zatrudni pa da vidiš histerije!!! :)

  • Nomenestomen30 27.09.2017.

    preKardashili ste sa njima više

Komentiraj...
Vidi sve komentare