To je to što me zanima!

Baby boom se nastavlja: Trudna je Rajčić, Ana Vučić, princeza...

Posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama 'iskaču' sretne vijesti. Brojni svjetske, ali i domaće poznate ličnosti otkrile su kako su u slatkom iščekivanju te im u obitelj stiže prinova
Vidi originalni članak

Prinova u idućoj godini stiže brojnim domaćim i svjetski svjetski poznatim ličnostima. Sretnim vijestima parovi su se pohvalili na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica Ana Vučak Veljača (33) i njezin suprug, scenograf Ivan Veljača, inače brat Jelene Veljače (39), čekaju dijete. 

- Trudna sam i odlično se osjećam! Presretni smo. Ušla sam u drugo tromjesečje trudnoće. Dočekali smo jesen bez tegoba i mučnina. Planiram još neko vrijeme raditi, a na porodiljni dopust ići ću početkom prosinca, jer nam beba stiže u veljači - rekla je Ana za Gloriju.

Osim ovog para, sretnu vijest podijelio je i domaći mladi par. Glumac Lujo Kunčević (30) i njegova odabranica, manekenka Sara Spinčić, prije nekoliko dana obznanili su kako će dobiti svoje prvo dijete.

A nekadašnja manekenka Iris Rajčić (41) s 14 godina mlađim partnerom i nogometašem Markom Livajom očekuje sina. Par već ima kćerkicu Elizabetu.

A pravi baby boom došao je i na svjetsku estradu. Glumica Rose Leslie (33) i Kit Harington (33), zvijezde serije 'Igre prijestolja', čekaju prvo dijete. Upoznali su se tijekom snimanja serije, a nedavno su proslavili godišnjicu braka. 

A mama će postati i glumica Emma Roberts (29). Nećakinja glumice Julije Roberts (52) jedva čeka malog nasljednika kojeg će dobiti s partnerom Garrettom Hedlundom (36)

Uzbuđen je i američki glumac Frankie Muniz (34), javnosti poznat po svojoj ulozi u seriji ‘Malcolm u sredini’. Njegova supruga Paige Price je trudna. 

A sljedeće godine stiže i kraljevska beba. Princeza Eugenie (30) sa suprugom Jackom Brooksbankom očekuje prvo dijete.

KRALJEVSKA HULIGANKA Princeza Eugenie čeka bebu sa suprugom: 'Jako smo uzbuđeni'

- Jack i ja nevjerojatno smo uzbuđeni zbog početka 2021. - napisala je na Instagramu Eugenie i tako potvrdila kako ona i suprug, za kojeg se udala u listopadu 2018., očekuju prinovu.

No ni tu nije kraj sretnim vijestima. Talijanski milijunaš i playboy, Gianluca Vacchi (53), čeka dijete s djevojkom Sharon Fonseca (25). Golupčići će dobiti curicu, a redovito poziraju zajedno.

- Nova frizura je spremna za našu djevojčicu - napisao je nedavno 'najseksi djedica' u opis fotografije na kojoj ljubi trbuščić 28 godina mlađoj partnerici te je obojio dio glave u rozo, i to u obliku srca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 05.10.2020.

    3 sestre rodile na isti dan. Da nisi spavale tu noć za istim muškarcem?

  • jamesbond7777 05.10.2020.

    nadam se da nije sve isti caca!!!/././/

  • Don Giovanni 05.10.2020.

    Livaja se usrecio, odlicno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare