To je to što me zanima!

Baby Lasagna bolji od princeze Kate: 'Elizabetino djelo! Nisam se sa svima uspio fotografirati'

Baby Lasagna objavio je zabavnu fotografiju na kojoj pozira s mačkama. Radi se o fotografiji koja je vidno digitalno obrađena, a mnogi su se odmah sjetili 'foto-skandala' koji trese Veliku Britaniju
Vidi originalni članak

Princeza Kate Middleton (42) odlučila se poigrati u Photoshopu i urediti fotografiju za Majčin dan na kojoj pozira sa svoje troje djece. To je izazvalo pravi skandal u kraljevskoj obitelji, a mediji ne prestaju pisati o tome. 

FANOVI SVE VIDE! Princeza Kate nije jedina koja se poigrala s fotkama: Meghan je isto bila na meti kritika radi tog

Unatoč pozivima da se objavi izvorna slika, Kensingtonska palača inzistirala je da neće ponovno izdati neobrađenu fotografiju Kate i njezine djece.

Međutim, Kate nije jedina koja uređuje svoje fotografije, tu su i mnoge naše domaće zvijezde koje nekada posežu za alatima za uređivanje prije nego što objave fotografije na društvenim mrežama.

FANOVI PRIMIJETILI SLIČNOSTI Skandalozna nova teorija oko princeze Kate: U autu nije bila ona, već prinčeva ljubavnica!?

Pobjednik Dore, mladi glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna podijelio je jednu fotografiju na društvenim mrežama na kojoj pozira s mačkama oko sebe.

- Nisam se uspio fotografirati sa svim mačkama pa je Elizabeta ovo napravila - napisao je u opisu fotografije koju je uredila njegova djevojka. Sudeći po komentarima, obožavatelji su njome bili oduševljeni.

NE MOGU ODOLJETI PHOTOSHOPU Kate, nisi sama! I ove zvijezde vole se igrati s fotkama: Knollici pobjegao odraz, nekima ruka...

'Nitko nije ovako zgodan', 'Mačke su najbolje na svijetu', Trebam ovu fotografiju kao poster u svom dnevnom boravku', nizali su se komentari.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kokonut 14.03.2024.

    dosadni ste s tim

  • 13.03.2024.

    Prevara žešća!

  • balava nana 13.03.2024.

    Baby, pokupi te padele po kojima ti pacijenti iz "sastava" lupaju, nikad se ne zna možda ih danas-sutra prodaš.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare