To je to što me zanima!

Baby Lasagna fotografirao se za prestižni časopis Vogue! 'Kad su me zvali, mislio sam odgoditi...'

'Pravi muškarac', 'Tko bi prije 3 mjeseca rekao da će jedna Dora iznjedrit trenutno najveću glazbenu zvijezdu u HR, doslovno preko noći', 'To je moj dečko', 'Predivno', pisali su oduševljeni obožavatelji
Vidi originalni članak

Sad smo ovdje na slikanju za Vogue. Kad me Krešo zvao i rekao da imamo slikanje za Vogue, pitao sam možemo li ga prebaciti. Onda slušaš sebe i WOW, slikanje za Vogue?! Govori Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (27), u snimci koju je podijelio Vogue na Instagramu.

Naš predstavnik na Euroviziji odradio je fotografiranje za ovaj prestižni časopis u čak nekoliko kombinacija i poza. I iznenadio je mnoge obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

'Pravi muškarac', 'Tko bi prije 3 mjeseca rekao da će jedna Dora iznjedrit trenutno najveću glazbenu zvijezdu u HR, doslovno preko noći', 'To je moj dečko', 'Predivno', pisali su u nedjelju oduševljeni obožavatelji na Instagramu.

PREPARTY U AMSTERDAMU VIDEO Baby Lasagna bez majice nastupio u Nizozemskoj: 'Nije ti ni potrebna. Ovako je najbolje'

U subotu navečer nastupio je u Amsterdamu, a prije toga na jednom lokalnom televizijskom programu u Nizozemskoj. Obožavatelji su odmah primijetili da je Marko promijenio nekoliko stvari u nastupu. 

Nosio je maslinastu jaknu, a ispod nje nije imao ništa. Brojne obožavateljice odmah su komentirale kako mu 'majica nije niti potrebna' te da je ovo njegovo izdanje 'najbolje do sada'. Fanovi su primijetili kako je naš predstavnik, imao i sivu boju kose. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Linz 14.04.2024.

    Mi 'rvatine nismo normalni, od miša pravimo slona , pa ovaj momak neće biti ni u prvih 10 .............................. ja kad vam kažem !!!

  • nike. 14.04.2024.

    Gdje su komentari da nije "pravi muskarac"?

  • najindustrijalizovanija 14.04.2024.

    Mene zanima hoće li žiri Dore i sljedeće godine birati pjesme budući se ove nisu pokazali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare