To je to što me zanima!

Baby Lasagni ponovno porasle šanse za pobjedu u Švedskoj!

Nakon što je od početka mjeseca pao na drugo mjesto, kladionice zadnjih dana povećavaju šanse za pobjedu našeg Baby Lasagne
Vidi originalni članak

Hrvatski predstavnik od 1. travnja je na drugom mjestu eurovizijskih kladionica za pobjedu na Eurosongu. Tada su na prvo mjesto zasjeli Nemo i pjesma 'The Code'. Baby Lasagna je većinu vremena, od početka mjeseca, imao oko 15 ili 16 posto za pobjedu. No, zadnja tri dana šanse su počele rasti.

ANIMIRANI VIDEO Pogledajte kako izgleda spot za 'Rim Tim Tagi Dim' u GTA verziji

Jučer i u nedjelju imao je 17 posto šansi za pobjedu, a u utorak su mu šanse narasle za jedan posto i trenutačno Baby Lasagna ima 18 posto šansi za pobjedu, navodi Eurovisionworld.

POGLEDAJTE STANJE NA KLADIONICAMA:

Na prvom mjestu je Švicarska kojoj su šanse nakon šest dana pale s 25 na 24 posto. Na trećem mjestu nalazi se Angelina Mango koja će predstavljati Italiju. Njoj kladionice predviđaju 12 posto šansi za pobjedu. 

U IŠČEKIVANJU EUROSONGA Kostim za Eurosong je spreman? Baby Lasagna podijelio fotku...

U prvih pet nalaze se i Nizozemska na četvrtom mjestu, a njihovom predstavniku kladionice predviđaju 9 posto šansi za pobjedu, dok je na petom mjestu Ukrajina s 8 posto šansi za pobjedu. 

Podsjetimo, Baby Lasagna, odnosno hrvatski predstavnik na Eurosongu ove godine, podijelio je u ponedjeljak prijepodne na društvenim mrežama fotografiju koju je objavila Valentina Pliško, studentica modnog dizajna koja je dizajnirala i kostime za njegov nastup na Dori. Ona je u objavi poručila da je spreman i ples, ali i outfit. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Neprikladan 17.04.2024.

    Dečko je ok i ima velike šanse da pobijedi!

  • PussySmoke 16.04.2024.

    Je moš mislit

  • Jopazg 16.04.2024.

    Jedva cekam da prodju izbori i ovaj cirkus ud eurovizije. Ne da mi se vise citati o politicarima i ovoj lasagni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare