To je to što me zanima!

Bacio se na koljena i zapjevao: Romano srce 'liječi' na cajkama

Nakon što je prekinuo s Marinom koja je otputovala u Tursku, pobjednik regionalnog Big Brothera slomljeno srce liječi, čini se, u narodnjačkim klubovima
Vidi originalni članak

Romana Obilinovića (37) pjesma 'Nikotin' folk zvijezde Nataše Bekvalac 'pogodila' je ravno u srce. Pobjednik Big Brothera snimljen je u narodnjačkom klubu.

U jednom trenu, Žorž se bacio na koljena i zapjevao stihove 'cajke', a s njim je bila i atraktivna brineta. Snimka Romanovog 'nastupa' osvanula je na jednoj stranici na Facebooku te je ubrzo postala pravi hit. 

Splićanin i manekenka Marina Raguž (29) prekinuli su u listopadu prošle godine. Marina je odlučila otputovati u Istanbul gdje je dobila manekenski angažman, a Romano nije htio ići s njom. 

- Što ću ja u Istanbulu? Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese - rekao nam je nedavno Žorž.

Marina je, pak, rekla da su prekinuli jer ona 'nije mogla živjeti kao rob'.

- Nisam navikla cijele dane sjediti kod kuće i čekati Božju milost. Nikad tako nisam živjela. Ne želim biti nečiji rob i cijele dane besposličariti. Takav život jednostavno nisam mogla podnijeti - priznala je manekenka koja tvrdi da 'Romano nije tako nevin kako se svima činio'. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 19.01.2017.

    cajke i jesu za ovaj nivo inteligencije

  • croboy031 19.01.2017.

    Legenda Žorž. . Drag mi je čim vidim kakvi se javljaju da ga pljuju i ponižavaju. ..

  • 19.01.2017.

    nije bio regionalni big brother

Komentiraj...
Vidi sve komentare