To je to što me zanima!

Backstreet Boy: Baš nikako ne mogu prestati piti, propao sam

Zakleo sam se da ću biti dobar suprug i otac, ali ‘ubio’ sam se od alkohola tjedan dana nakon što mi se rodila kći. Želja za pićem bila je jača od svega, kaže A. J.
Vidi originalni članak

Pjevač Backstreet Boysa A. J. McLean (34) uvjeren je da se nikad neće riješiti ovisnosti o alkoholu i kokainu. Piti i drogirati se počeo je još kao tinejdžer. Prije mjesec dana dobio je curicu Avu Jaymes, ali niti to, kaže, nije mu pomoglo da ostane trijezan.

- Na odvikavanju sam bio četiri puta. Izdržao sam nekoliko mjeseci, a onda upadnem u depresiju pa počnem piti i drogirati se - rekao je glazbenik američkom časopisu In Touch Weekly. Dodaje kako bi bez supruge, manekenke Rochelle Deanne Karidis (33), i članova benda propao. Nasreću, oni su stalno uz njega. Tješe ga kad padne u depresiju.


- Zakleo sam se da ću biti dobar suprug i otac, ali ‘ubio’ sam se od alkohola tjedan dana nakon što mi se rodila kći. Želja za pićem bila je jača od svega iako sam poslije požalio - kaže McLean. Dodaje da mu je svaki dan pakao, a razmišlja i o petom odlasku na rehabilitaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • WOMANIZER 23.12.2012.

    kaj je tu čudno, kod nas u rh se očevi napiju od sreće šta im se dijete rodilo! :D jedino ako je on pao u depresiju, kao što tu piše, jer mu se rodilo dijete, onda je to problem! xD

  • drug Tito_1 23.12.2012.

    nek se samo dezinficira.........

  • slick 23.12.2012.

    tipična đanki spika ; sigurno se ne mogu skinuti pa nastavljam po starom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare