To je to što me zanima!

Badrić je pokazala pozamašan dekolte: 'Nina, kakva si žena!'

Nina takve kombinacije ne nosi često, a pratiteljicama na društvenim mrežama otkrila je kako je komplet naručila na Asosu. Njezina pjesma 'Volim te, volim' sinoć je bila u konkurenciji za pjesmu godine...
Vidi originalni članak

Kraj siječnja rezerviran je za 'Dan najbolje domaće glazbe' i izbor najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja. U top 10 izvođača, između ostalih, ušla je i pjevačica Nina Badrić (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na proglašenju najbolje pjesme pojavila se u kombinaciji koja nije mogla ostati neprimijećena. Pjevačica je odjenula ružičasti komplet koji je otkrio njezin duboki dekolte.

Nina takve kombinacije ne nosi često, a pratiteljicama na društvenim mrežama otkrila je kako je komplet naručila na Asosu. Na račun izgleda dobila je mnoštvo komplimenata i više od 10 tisuća lajkova.

'Dama', 'Kakva žena', 'Predivna si' - neki su od komentara na račun njezina izgleda.

Njezina pjesma 'Volim te, volim' sinoć je bila u konkurenciji za pjesmu godine, ali su nagradu ipak uzeli Franka Batelić (27) s pjesmom 'Sve dok sanjaš' i Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' (43).

PONOSNA KĆERKA Nina Badrić pozirala s majkom: 'Kraljica i princeza, slične ste'

U top 10 ušli su i: Jelena Rozga i 'Moje proljeće', Jure Brkljača sa skladbom 'Ne postojim kad nisi tu', Opća Opasnost s pjesmom 'Sad mi reci', Marko Tolja i Mia Dimšić sa 'Sva blaga ovog svijeta', Damir Kedžo 'Srce mi umire za njom', Klapa Rišpet s pjesmom 'Ja samo za te živim' i Tony Cetinski i pjesma 'Čekam te'. Novopečena mama Franka nije mogla doći na event, ali je zato umjesto nje na pozornici zapjevao glazbenik Stjepan Lach.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Selo_malo 10.02.2020.

    Ako se ikada bude snimao film o Svetlani Ražnatović − Ceci, mislim da bi Nina bila idealan izbor za glavnu ulogu. Naime, u ovom izdanju izgleda kao 100% klon dotične turbo folk dive istočne regije! Zatečen sam!

  • zagrebbezdotepeneca 31.01.2020.

    Nina, ne o aziri se na ove luzere, slobodno se javi

  • Pero Cigla 30.01.2020.

    Što ova baba umišlja da je mlada?

Komentiraj...
Vidi sve komentare